Mennyire megbízható a steam?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy mennyire megbízható a steam vásárlás terén. Ha vásárolunk akkor nem kella ttol félnünk hogy a kártyáról eltűnik a pénz?
A válaszokat előre is köszönöm.
2021. jún. 28. 16:02
1/11 anonim válasza:
NEM! hisz akkor alig vennének tőlük
3/11 anonim válasza:
Az az egyik legnagyobb videojáték vásárlós oldal a neten. Szerinted?
4/11 anonim válasza:
Kifogástalan, 100 milliónál is több felhasználóval közel 20 éve van a piacon.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Fölleg a 4.nek mert kúltúrlátan tudta le írni egy mitsem tudónak.
2021. jún. 28. 21:22
6/11 anonim válasza:
A legmegbízhatóbb-lekopogom-nekem eddig nem volt vele gondom, pedig az első játék, amit ott vettem, az a Half Life 2 volt és az valamikor 2004. tájékán történt :D
7/11 anonim válasza:
Több,mint 100 millió felhasználó világszerte,majdnem 20 éve létezik,teljesen. Olyan xbox-on az xbox store csak pc-re.
8/11 anonim válasza:
Gyakorlatilag a legősibb és legmegbízhatóbb játékplatform. Bármit szeretnél, az mind megvan a Steamen. Nagy történelme van és ugye a Valve cég áll mögötte, amcsi cég, 1996-ban lett alapítva és számos híres játékot is kiadtak ők: half life, counterstrike, portal, team fortress, dota2 és még sorolhatnám. Rengeteg játékot vásároltam már náluk, konkrétan ha az a dvd mennyiség fizikailag lenne meg, rámszakadna a polc :D Ügyfélszolgálatuk c'est magnifique, le az összes kalappal előttük, iszonyat rugalmasak és 99%-ban automatizált az egész, ha meggondolod magadat és visszatérítést kérsz a játékra, akkor két dolgot vesznek figyelembe és ha teljesül minden kérdés nélkül megy vissza a pénzike a bankkártyára: az egyik, hogy 2óránál nem játszottál többet a játékkal ÉS 14napon belül vagy a vásárlás idejétől. Ez a 2óra bőven elég tesztelésre, ha úgy érzed 1óra gameplay után, hogy kínlódik a géped, fogod és refund. Én semmi pénzért nem váltanám le őket. Ők a legnagyobb játékplatform a világon. [link]
9/11 anonim válasza:
na itt mi történt? törölve lett egy válasz v mi mert azt írja jött válasz de semmi új, aki látta másolja be pls
10/11 anonim válasza:
Hali, szerintem az én voltam a 8-asban, utána nem láttam hogy jött volna válasz, mert én nekem is bejelzett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!