Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy működik a Steam? Megbízható?

Howrselove kérdése:

Hogy működik a Steam? Megbízható?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy játék csomagot PCre és nem igazán tudom, hogy jól értelmeztem-e a kiszállítás és vásárlás menetét, illetve, hogy melyik játék való PCre és melyik nem.

Tehát én úgy értelmeztem, hogy ha megveszek egy játékot akkor azt nem kiszállítják, hanem le tudom tölteni az oldalról és feltelepíteni a gépemre. (Ha ez így van akkor a játékot csak 1x és 1 gépre tölthetem le?) Meg vannak azok az ikonok a játékok jobb felső sarkában (Windows, iOS,Xbox) amik arra utalnak, hogy mire való a játék. (Tehát jelen esetben mindháromra? Vagy valahol máshol van megjelölve, hogy melyik mire?)

2020. dec. 11. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A Steam az első számú PC-s játékterjesztési platform. Már 15 éve csődbe mentek volna, ha csak egyszer lehetne letölteni róla a játékokt.

És igen, az ikonokat rosszul azonosítottad, de az a három ikon azt jelenti, hogy mik azok a rendszerek, amire hivatalos port van.

2020. dec. 11. 22:03
 2/4 anonim válasza:
100%
A steam csak PC-re árul játékot. 100% megbízható, én is szinte minden játékom onnan vettem. A steamen előszőr regisztrálnod kell egy fiokot, majd a steamen megveszed a játékot, azonnal megjelenik a profilodon, és le tudod tölteni bármikor, és bármennyi számítógépre, de egyszerre csak egy számítogépen tudsz vele játszani.
2020. dec. 12. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Naponta több 10 millió ember hasznáéja, a legismertebb paltform mára.
2020. dec. 12. 04:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2020. dec. 12. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!