Az Instant Gaming oldal mennyire megbízható?
Megszeretném venni a Killing Floor 2 Deluxe edition-t , ami steamen 18 euro , de Instant Gamingen csak 9,5 ..
Mennyire megbízható ez az oldal ?
Szép mondat lett, gratulálok magamnak. *taps*
Javítva: Minden vásárlás után egyből kaptam a kulcsot, ami működött is.
Nem rosszabb, mint G2A-ről/Kinguinről venni. Talán egy fokkal jobb is, de ezek is szürkeimportos kulcsok.
Benne van a pakliban, hogy megszívod. De ez minden ilyen oldalra igaz.
Nekem még nem volt velük gondom speciel, mindig azonnal megkaptam a működő, valóban nem régiózáras kulcsot a játékomhoz. Viszont ha csak pár eurós különbség van, nem kockáztatnék (5€-s spórolásért még nem vennék szürkeimportosat).
Változott a rendszere. Elő lehet fizetni a Shield-re ami HAVONTA 300Ft és nem vásárlásonként. Azért még mindig gáz, hogy pénzt kérnek érte, de ez közel sem akkora pofátlanság.
Amit 21:39-kor írtak, arra tényleg figyelj. Ne add meg mindenhova a kártyád adatait.
100%-ban egyik sem biztonságos, tehát hiába mondjuk, hogy nekünk bejött, és mondjuk 99%-ban megbízható, ha pont te leszel az az 1%, akinek valami balul sül el. G2A-n is van legalább ennyi esélyed, hogy átvágjanak.
Én megvenném 10€-ét onnan, mert annyiért még kockáztatni is megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!