Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért mindig csak ezeket...

Miért mindig csak ezeket ajánlják az emberek?

Figyelt kérdés

Valami olyan játékot keresek, ami nem túl nagy gépigényű, de nem is olyan fúdemodern, meg részletes, meg bonyolult, mint pl a LOL. Már a fszom kivan vele esküszöm, mindenhol ez folyik. Vagy a Cod, a Wow, a CsGo , Pubg meg fene tudja milyen röviditések vannak még. Légyszíves, ne ilyen harcolós játékokat írjatok!!!

Ezekkel jászottam, ezekhez hasonló erdekelne: Life is Strange Before the Storm/1/2, Minecraft, Sims 3/4, Firewatch, Gta Vice city / San andreas (ami még egyszerű és nyugodt, nem úgy mint a hülye V).

Köszönöm előre is.

Lány.

2021. jún. 28. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Disco Elysium

Telltale Games játékok (The Walking dead, the wolf aming us, Game of Thrones pl)

Ori and the Blind Forest, Ori and the Will of the wisps

Kereshetsz point and click játékokat is.

2021. jún. 28. 10:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. jún. 28. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

a LOL mióta részletes és bonyolult? xDDDDD Vegyük úgy hogy ezt nem írtad. xD

Life is Strange-hez hasonlók: Telltale-s játékok(pl Walking Dead) Detroid, Beyond two Souls, Death Stranding.

Minecrafthoz hasonlót nem tudok mert utálom, de esetleg a roblox?

Sims: The Tenans, Singles széria

Firewatch-t nem ismerem.

GTA VC/SA 2 régi nagy kedvencem. Esetleg a 4. rész még 1 misét megérhet. Vagy a Saints Row széria 3-4. része ami eléggé GTA-s. Igaz nem épp "békés" de inkább humoros/paródiás modon harcolsz mintsem vérfürdös tömeggyilkosként.

2021. jún. 28. 10:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a válaszod! Az a helyzet, hogy nem igazán szeretem az ilyen multis játékokat, amiben harcolni kell, úgymond igazi emberekkel. Ezt kifelejtettem, bocsi. És azért gondolom bocsolultnak a Lolt, mert kipróbáltam egy ismerősömnél és egyszerűen annyira kidolgozott a terület, meg ez a felsőnézet, meg a sok írás. Összezavart. Jobban nem tudom elmagyarázni sajnos.
2021. jún. 28. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Értem, de a LOL-t leszámítva a többi amit írtam (#3) mind egyjátékos. Azaz ott nincsenek más emberek csak te vagy meg a gépi ellenfelek.
2021. jún. 28. 11:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, ezért is köszöntem meg. Az az alatti csak megjegyzés volt.
2021. jún. 28. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Zoo Tycoon 2
2021. jún. 29. 00:54
 8/8 anonim válasza:

Azok alapjan, amiket irtal es az elottem levok nem irtak ezeket ajanlanam:

The Stanley Parable

Vanishing of Ethan Carter

What Remains of Edith Finch

Gone Home

Everybody's Gone to the Rapture

Machinarium

The Witness

Layers of Fear (de ennek csak az első része jó)

Oxenfree

The Suicide of Rachel Foster

35MM

The Town of Light

KONA

The Fidelio Incident

2021. jún. 29. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!