A Witcher 3 tényleg olyan jó mint amilyennek mondják?
Ha tetszenek a nyilt vilagu jatekok akkor a Witcher 3 az egyik leghiresebb es legkedveltebb.
En ritka kivetel vagyok de nekem szemely szerint nem jon be. Bar valoszinu azert nem mert az open world jatekok nagy resze amugy sem tetszik.
Én egyszerre vettem meg a Witcher 1, 2 és 3-at.
Az 1. nekem kifejezetten tetszett (leszámítva a rengeteg barghest és drowner harcokat...). A 2. is jó volt, de sztem nem érte utol az 1-et. A 3-at nem bírja a laptopom videokártyája, akadozik, így nem tudok róla nyilatkozni.
Viszont ha RPG, akkor nálam a Skyrim és Dragon Age Origins örök kedvenc játékok, csak ajánlani tudom mindkettőt!
Ha valami bevált azon mégis miért kéne változtatni? Ha nem működne jól nem szeretnék az emberek, ilyen egyszerű a dolog, de azt hibaként felhozni, hogy régi alapokra építkezik...
Amúgy meg AC-s példát sem értem, az ugyanez, hatalmas térkép rajta elszórva a dolgok. W3 mellett pl én Originst és Odyssey-t is 100%-ra toltam minden achival együtt, de míg W3-ban valahogy épp ideális volt a térképen elszór tartalom, Origins esetében a végére picit már kezdett olyan lenni, hogy jó, már nem olyan fun, de legalább hpsszú játékot kaptam a pénzemért, az Odyssey esetében viszont már erősen átestek a ló túlfelére. Szerettem azt is, de azért ott már sok volt, főleg mikor néha egy-egy dologért kellett csak elhajózni valamelyik apró szigetre, vagy épp átcaplatni egy nagyobb részen.
6€-ért bőven megéri, de mindenképp játszd mellé ki az első kettőt is. Számomra az első kettő jobban tetszett, mint a hármas. Lehet azért, mert én se rajongok a nyílt világokért.
Szerintem az egyes nagyon alulértékelt játék, a 3 pedig túlértékelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!