Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Witcher 3 tényleg olyan jó...

A Witcher 3 tényleg olyan jó mint amilyennek mondják?

Figyelt kérdés
Most, hogy steamen 6 euro ezért elgondolkodtam, hogy megvegyem, mert igazából tetszik, meg az értékelese is jó, de egy picit bizonytalan vagyok. Szóval kérlek irjatok véleményeket a jatekról.(pozitívumok, negatívumok) A válaszokat előre is köszönöm.

2021. jún. 25. 19:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Ha tetszenek a nyilt vilagu jatekok akkor a Witcher 3 az egyik leghiresebb es legkedveltebb.

En ritka kivetel vagyok de nekem szemely szerint nem jon be. Bar valoszinu azert nem mert az open world jatekok nagy resze amugy sem tetszik.

2021. jún. 25. 19:56
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Jó időtöltés volt. Bár nekem nem jött be annyira... amolyan semmilyen volt. Nálam az etalon az Elder Scrolls sorozat és a Dragon Age Origins, ami a "feelinget" illeti.
2021. jún. 25. 20:15
 3/16 A kérdező kommentje:
#2 És az Elder Scrolls online-ról tudnál véleményt mondani?
2021. jún. 25. 20:48
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Mindenképp megéri. Egyik legjobb játék. Remek open world világa van, rengeteg zseniális küldetéssel és karakterrel rendelkezik. A két fantasztikus dlc-je pedig csak emeli a szintet.
2021. jún. 25. 21:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hangulatban nagyon magasra tette a lécet, bár mint játék is jó, de talán ez teszi annyi " kilógóvá ", hogy nem a szokásos fantasy feeling, henm ez a közép-kelet európai világ jelenik meg benne, ami azért elég ritka.
2021. jún. 25. 21:25
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

Én egyszerre vettem meg a Witcher 1, 2 és 3-at.

Az 1. nekem kifejezetten tetszett (leszámítva a rengeteg barghest és drowner harcokat...). A 2. is jó volt, de sztem nem érte utol az 1-et. A 3-at nem bírja a laptopom videokártyája, akadozik, így nem tudok róla nyilatkozni.

Viszont ha RPG, akkor nálam a Skyrim és Dragon Age Origins örök kedvenc játékok, csak ajánlani tudom mindkettőt!

2021. jún. 25. 21:32
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon jó játék, de szerintem erősen túlértékelt, és a rajongók mindent elnéznek neki. Pl. a "pályák" (térképek) hiába gyönyörűek és nagyok, ha szinte üresek, random módra eldobálva rajtuk kincsek és szörnyfészkek. Ugyanezért az Assassin's Creed sorozatot a sárga földig gyalázzák, de a Witchernek minden meg van bocsájtva, mert hát az a Witcher. A mozgás, a harc, a menük, a tárgymenedzsment túlzás nélkül megrekedt a kétezres évek játékainak szintjén (pl. Gothic sorozat).
2021. jún. 26. 07:41
 8/16 anonim ***** válasza:
63%

Ha valami bevált azon mégis miért kéne változtatni? Ha nem működne jól nem szeretnék az emberek, ilyen egyszerű a dolog, de azt hibaként felhozni, hogy régi alapokra építkezik...

Amúgy meg AC-s példát sem értem, az ugyanez, hatalmas térkép rajta elszórva a dolgok. W3 mellett pl én Originst és Odyssey-t is 100%-ra toltam minden achival együtt, de míg W3-ban valahogy épp ideális volt a térképen elszór tartalom, Origins esetében a végére picit már kezdett olyan lenni, hogy jó, már nem olyan fun, de legalább hpsszú játékot kaptam a pénzemért, az Odyssey esetében viszont már erősen átestek a ló túlfelére. Szerettem azt is, de azért ott már sok volt, főleg mikor néha egy-egy dologért kellett csak elhajózni valamelyik apró szigetre, vagy épp átcaplatni egy nagyobb részen.

2021. jún. 26. 07:50
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

6€-ért bőven megéri, de mindenképp játszd mellé ki az első kettőt is. Számomra az első kettő jobban tetszett, mint a hármas. Lehet azért, mert én se rajongok a nyílt világokért.

Szerintem az egyes nagyon alulértékelt játék, a 3 pedig túlértékelt.

2021. jún. 26. 18:11
 10/16 anonim ***** válasza:
45%
Én Dragon Age-rajongó vagyok, azért töltöttem le a Witcher 3-at, mert most már van hozzá gépem, illetve gondoltam kell a változatosság (amúgy nem vagyok nagy gamer, értve ezalatt azt, hogy nem sok játékot ismerek a Dragon Age 1-2-3-on túl). Lassan a végére érek (most juttatott át Yen a pajzson a toronynál, ahol Avallach van Cirivel - ezt csak azért mondom, hogy aki ismeri, az be tudja lőni), és őszintén megmondva, nekem nem jött be annyira. Jó a sztori, jó a mellékküldetések egy része, több kimenetele lehet a történeteknek. Jól felépített, szeretem az NPC-k beszélgetéseit is, szép a grafika, minden, de nekem nagyon sokat elvesz az élményből ez a tényleg rengeteg mászkálás, és hogy örökösen mindenütt a szörnyfészek meg folyton valami meg akar ölni. És bár szépen rajzolt, az Inquisitionben (annak van nyílt világa a Dragon Age eddigi részeit nézve) valahogy a világ "változatosabb", még ha nem is ennyire nagy. Ott minden szegletben van valami "apróság", valami egyediség. A főhős karakter is személyre szabható, itt van egy komoly Ríviai Geralt witcher. Itt helytől függően a gazban mászkálok, vagy valamilyen egyéb növényzetben. Tehát nem annyira izgalmas, egyik lepukkant falu a másik után, és van pár város. Az Inquisitionben is "sok a táj", de mindegyik más, egyedi. Én nem vagyok annyira harcolós típus sem, így inkább azoknak való a Witcher 3, akik szeretnek vég nélkül mászkálni és szörnyeket ölni, de közben kíváncsiak egy történetre is. Számomra az Inquisitionben (meg az egész Dragon Age sorozatban) a világ maga is jobban megismerésre került, mint a Witcherben, persze van háttérsztori itt is, de nem érzem annyira elmélyültnek. A witcherben jópofa volt a napszakok változása, de vagy azért, mert alacsony grafikán tolom, vagy mert alapból ilyen, de a sötétben nagyon rosszul lehetett látni mindent. Ha meg barlangban voltam, egyenesen semmit, csak a fenti kistérkép alapján tudtam, hogy mikor hová forduljak. Jó, hogy van a bájital erre, de az meg színtelen szürke látképet ad csak, rövid időre. Az Inquisitionben a barlangokban is jól láttam, ott is alacsony grafikán pedig. Mindezeket összefoglalva, nekem egyszer játszós így, de nem azért, mert rossz lenne, egyszerűen csak nem az én stílusom. Ha neked tetszik és megéri, akkor nyugodtan vedd meg ennyiért. Én azért töltöttem le, mert annyit hallottam már róla, másrészt legjobb barátom mutatta meg a Dragon Age-et, és tudtam, hogy a Witcher is kedvence, így gondoltam eggyel több közös téma.
2021. jún. 27. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!