Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mijen oldalon lehet dáma...

Bago24 kérdése:

Mijen oldalon lehet dáma játékot ismerösöket Ki hívni vagy regisztralni ?

Figyelt kérdés
Sürgöslene
2021. jún. 24. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Mit jelent ez a szó: mijen?

Miért nem írod egybe a dámajáték nevét?

Az ismerősök miért nem hosszú ő?

Kihívni miért nincs egy szóba írva?

Mit jelent az, hogy sörgöslene?

2021. jún. 24. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezeket:

[link]

[link]

2021. jún. 24. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
2021. jún. 24. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Beleestem egy hibába, és most restelkedem! Ismeretlenül bántottam a kérdezőt. Nem érdemelte meg. Nem osztom meg veletek ennek az írásomnak az okát, mert nem vagyok felhatalmazva rá. Első voltam.

Talán a 2-3. linkkel segítettem, de még keresgélek.

2021. jún. 24. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Gyanítom, már késő, de hátha még valakinek segítek ezzel... :)

lidraughts.org

Lehet élő, és levelező játékokat is játszani, és persze a "gép" ellen is. Összesen 6 fajta változatot lehet játszani.

Vagy a playok.com, ami kinézetre elég fapados, de sokan játszanak ott, és a Dáma tucatnyi változatának a legtöbbje megtalálható itt. (Főleg, ha átváltasz angol nyelvűre.)

2021. okt. 20. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
#4: Ezért nem kéne zsigerből kötekedni, meg ítélkezni. Nem tudhatod, hogy egy-egy bejegyzés mögött milyen ember, és milyen emberi sors rejlik. Ráadásul a kérdező még csak nem is ír olyan hú, de problémásan. Akkor már inkább kötekedj azokkal, akik merő lustaságból csakazértse írnak nagy kezdőbetűket, meg fáj nekik ékezetet írni, amit a rendkívül drága számítógépükkel magyaráznak...
2021. okt. 20. 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:
#1 Nem hiszem hogy ez fontos volt ide,de ahogy érzed..
2022. jan. 22. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!