Rajtam kívül van még itt valaki akinek nem fizeti ki a lottoland a nyereményét? Múlt hónap 20-ig rendesen fizetett, de sajnos onnantól kezdve már nem jön utalás tőlük! Ügyfélszolgálat csak folyamatosan hiteget!Eddig hárman vagyunk ebben a cipőben!
Sziasztok!
Pároknak is megérkezett az elmaradt utalás! :)
Sziasztok, van még valaki akinek nem utaltak?
Én június 2 óta várom a kifizetést, most ott tartunk hogy azt írta Péter a bankomnál van én meg mondtam hogy nincs, most újra időhúzás mert írta hogy akkor kér egy kifizetési bizonylatot a pénzügyi osztályukról majd azzal menjek be a bankba hogy kivizsgálják!
Teljesen hülyének nézik az embert!
Már írtam a külföldi e-mailre is de még nem jött válasz!
Szia!
Ezeken a procedurákon páran már át estünk itt, de hála Istennek a végén nagy nehezen fizettek! Elküldtük nekik a bankszámlakivonatot amin látszódott, hogy nem jött meg a pénz, levelezés magyar majd a külföldi e-mail címre! Hosszas várakozás, levelezés újra....
Idegörlő tudom én is mert végig csináltam! Csak azt tudod csinálni amit mi is, hogy folyamatosan e-mail és amit kérnek, hogy küld be azt minél előbb beküldöd! Nagy kitartást és türelmet kívánok! Szükség lesz rá!
Ha meg tennéd, hogy majd leírod a fejleményeket azt megköszönném,had tudja mindenki mire számíthat ha ilyen helyzetbe kerül! Nekünk a végén fizettek reméljük neked is fognak!
Sziasztok
Nekem mióta volt az a keveredés ,csak jó talasztalatom van.Második munkanap rajta van a nyeremény.Egyszer volt,hogy pénteki nap nyertem és szerdán volt rajta(3.ik munkanap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!