Melyik ez az alkalmazás?
Figyelt kérdés
Régen használtam de már sajnos a nevére nem emlékszem. Az volt a lényeg hogy az alkalmazást/az oldalt össze tudtad kötni játékbeli profilokkal (pl. League of legends), és lényegében fogadni tudtal magadra. Volt valamennyi “penzed” és rá mehettél mondjuk hogy meg szerzed a következő játékban az első kill t, ha sikerült “pénzt” kaptál, ha nem akkor elvesztetted.2021. jún. 23. 10:28
1/2 anonim 

válasza:

Ez engem is érdekelne ugyhogy valaki válaszolhatna neki. Mondjuk még nem is hallottam hasonlóról
2/2 anonim 

válasza:

Ha még érdekel, ott van a Challengermode.com ahol különböző játékokban 1v1 2v2 5v5 meccseket lehet menni és az első 3 játékos a 16os bracketből pénzt kap. Általában az első 10 eurót kap. Ahhoz hogy átutald innen a bankszámládra, vagy egyből rpt vegyél rajta 2 eurót kell fizetni. minimum 10 eurót kell egyszerre kivenni, így csak akkor érsz valamit ha már van 12 euród. Teljesen ingyenes az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!