Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox/PS vagy laptop?

Xbox/PS vagy laptop?

Figyelt kérdés
Mindenképpen kell vennem egy laptopot de azért néha egy kicsit gamelnék is. Az a kérdésem, hogy vegyek egy egy xbox-ot vagy ps-t és mellé egy üzleti laptopot, vagy csak egy gamer laptopot?

2021. jún. 22. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Szigorúan szubjektív vélemény:

A laptop nem való gémelésre, mert hamar tönkre fog menni.

Ps és Xbox közül a xboxot jobban szeretem, úgyhogy én azt venném.

Lehet sokan nem fognak velem egyetérteni, le lehet pontozni nyugodtan, nem izgat.

2021. jún. 22. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze úgy jön ki a legolcsóbban,a laptop az csak üzleti dolgokra legyen,azon tartósan úgysem lehet gamelni,ahogy az első hozzászóló is írta. Az meg,hogy pst vagy xboxot veszel saját vélemémyed,neked melyik jòn be jobban.
2021. jún. 22. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy konzol minden esetben jobbam megéri. Ugyanazt tudják és még lehet jobban is mint egy laptop. Max kalózkodni nem tudsz

Ha nem hónapról hónapra élsz (ha havi 4000Ft plusz kiköltés nem fáj annyira) és csak néha egy kicsit gamelgetsz, akkor szerintem már egyedül a game pass ultimate miatt is jobban megérné xboxot venni.

Ha többet is játszol, PS-en viszonylag erősebb az exklúzív játékfelhozatal (legalábbis többnyire nagyobb, komolyabb játékok vannak) szóval akkor már inkább az éri meg egy laptop helyett (de ez valamennyire preferencia kérdése)

2021. jún. 23. 01:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3-as teljesen igaz, de azért vegyen valami laptopot is,a konzolon azért nem úgy megy az internet meg a world,excel.
2021. jún. 23. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
PS4
2021. júl. 2. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!