Tegnap kezdtem el a Cyberpunkot, és valahogy nem áll össze a történet. Indult egy jó gengszersztorinak, majd végig lesz egy lerágott csont? Ez a Keanus szál lesz a fő story? :D
Spoiler!
Szóval kezdünk 2074 ben, ez látható több neon feliraton is. Majd egy mission során főbelőnek (!), majd ezt a rocker gyereket irányítjuk(Keanu R-t) a múltból(?)
Aztán egy szeméttelepen megint az eredeti karakterünkkel vagyunk, és láss csodát, karakterünk túlélte(!) a fejlövést, mint Marcus a Detroit become human ban.
Ez után Keanu karaktere akarja átvenni felettünk az irányítást.
Szóval én csak azt nem értem minek kellett ez a Keanus fszság bele? Most tényleg ez a már Neurománctól Szárnyas fejvadászon, Ghost in the shell (stb) en át lerágott csont lesz a fő történet, hogy hű, vajon átveszi e Keanu az uralmat a testünk felett?
Olyan jól indult.
Meg akkor a mellékküldetések/ tárgyaim hogy maradtak meg 2077 ig?
Nem értem az egészet :D
Vagy elvesztek/egy részük elveszett a mellékküldiknek a toronyházas balhé után?
Vagy minden ugyan ott van?
Ez egy jövőben játszódó Gta szerű cyberpunk maffiajátéknak indult ilyen karakterekkel, megbízókkal mint pl
:
Vagy:
Vagy:
Majd éles vágással jön ez az időt sürgető Keanu Reeves el való ezerszer lerágott csont fő szál.
Meg úristen!
Kék vagy piros tabletta! :D
Roppant eredeti.(volt 99' ben)
Azt ígérték hogy feltűnik(!) majd a játékban Keanu, de nem azt hogy ilyen fontos karakter lesz.
Ja, egyik bandatag főbelövi a másikat, akinél van egy rakat érték, katana, pénz, és azokkal együtt dobják ki egy vastelepre(ahonnan mintha mi sem történt volna felkel,
Szia Detroit B. Human!)
Igazad van, teljesen hiteles :)
Szóval jól indult, érdekes, vagány karakterekkel, de nem számítottam rá hogy Keanu Reeves (akit amúgy bírok) körül fog forogni a fő szál.
Ilyen előjelekkel rebesgették a játékot, hogy
"szabadon építgethetjük majd bűnözői karrierünket a játék világában"
Stb, stb.
Ez a Keanus "történet" dlcnek is gyenge lenne, szerintem.
Szóval nekem speciel nem a bugokkal van a bajom.
Ez legalább annyira elvette a kedvem, mint mikor a The Last Of Us 2 felétől(!), azt a hormonzavaros,amorf, gnóm karaktert kell irányítanod,(aki egyetlen trailerben sem szerepelt) megértened 20 ezerért, aki megölte szeretett hősnőnk mostohaapját.
Na, jó játékot, éljen az írói szabadság! Kit érdekel ma mire vágynak a játékosok! :)
Köszi amúgy a választ! :)
(nem rád vagyok mérges) , tünetesebben meglesem akkor az elejét, ma nekiállok megint, de hagyom a fő szálat most még egy darabig. Jobb lesz ez így, csinálom a mellékküldetéseket, és legalább Jackie is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!