Vannak még az alábbiakhoz hasonló jó történetű játékok? (PC)
Figyelt kérdés
Volt régen a The Saboteur, vagy a The Witcher 3, most jött ki pc-re a days gone, ez a love story kifejezetten jól sikerült szerintem. Hasonlóság alatt itt arra gondolok, hogy a fő történet jól összerakott szerethető legyen, az sem baj ha van magyar felirat hozzá.2021. jún. 6. 11:11
1/16 anonim válasza:
Én a Tomb Raider-t (2013) nagyon szerettem, és nekem nagyon tetszett a storya. Amit viszont bármikor kijátszanék az a For Honor. Annak egyszerű a storyja, viszont én a pörgésébe szerettem bele. A Last of Us-ban van egy kedves kis szerelmi ág, ami a fentiekre nem igazán mondható. Uncharted játékokban is vannak szerelmi ágak.
2/16 anonim válasza:
Fallout
Fallout 2
Fallout New Vegas
Bioshock
Star Wars: Knights of the Old Republic II - Sith Lords
Metal Gear Solid
Kingdom Come: Deliverance
Dragon Age: Origins
Prince of Persia (2008)
6/16 anonim válasza:
Nekem a Death Stranding volt eddig az a játék aminek a legjobban megfogott a története és a minőségi írása.
7/16 anonim válasza:
Deus Ex széria, a Telltale féle Walking Dead játékok, Star Wars - KotOR 1 és 2
9/16 anonim válasza:
Metro széria is kifejezetten jó, főleg az Exodus tette fel nálam a pontot az i-re.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a kéz mindenkinek!
2021. jún. 7. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!