Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van még az alábbiakhoz hasonló...

Van még az alábbiakhoz hasonló Koreai dráma sorozat?

Figyelt kérdés

A rooftop Prince (a tetőtér hercege) és a Mr. Queen (testcsere) nevű Koreai dráma sorozatokhoz hasonló sorozat? Lehet akár több évados, vagy csak pár epizódos, feliratos vagy szinkronos, csak az legyen a fő cselekvés, hogy egy Joson kori ember lelket cserél egy modern 21.századi koreaival, vagy fordítva. Nagyon köszönöm annak, aki tud segíteni.

Illetve ha már Koreai drámák, érdemes megnézni a 100 days my prince, a silla királyság ékköve, tale of Nokdu és a Queen for seven day?

2021. máj. 18. 23:01
 1/2 anonim ***** válasza:

A Moon Lovers is ilyen, bár az általad felsoroltakkal ellentétben ez nem vígjáték jellegű (bár ha belegondolunk a Rooftop Prince-nek is elég szomorkás a vége...🤔)

A 100 days my prince-t és a Tale of Nokdu-t láttam, nekem tetszett mind a kettő.

2021. máj. 19. 06:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ 🥰

Nem gond, hogy nem vígjáték, csak az a lényeg, hogy ilyen lélekcserés legyen. 😁

Nálam a leírás és a vélemények alapján bejön, szóval ha végeztem a Mr. Queen-nel neki is kezdek. 😁 Bár kicsit furcsa a férfiaknál a kiengedett haj, de ha jó a cselekvés, megszokhato. Azért is fura nekem, mert eddig csak Csoszon kori kdorámákat néztem 😅

Köszi még egyszer 🥰

2021. máj. 20. 00:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!