Lego építési útmutató?
Hát mivel 10 vok akk még tetszhet nem???
Egyébként meg még egy 100 vagy akárhány éves is legózhat
nem?Nehogy azthidd hogy itt te vaagy a főnök és megmondhatod
hogy ki mit csinál oké?Tisztáztuk?
Mit bántjátok szegényt? Annyira szánalmasak vagytok.
Igenis, inkább legózzon, fejlessze az agytekervényeit, mint lövöldözzön azzal a kockáknak való játékkal. Na pá, gyökerek.
Mehet a piros kéz, nem érdekel...
itt találsz egy csomót..
csak a "Select a brand"-nél válassz vmit a listából aztán alatta kiad még egy listát abból is válassz aztán ezek alatt kiadja hogy mit válaszottál.. ott van emllete egy "Download" gomb... katt rá és amit letöltessz fájlt nyisd meg egy pdf olvasóval... pl.: Foxit Reader: [link]
remélem segíthettem
mellesleg én is inkább legóznék mint hogy kockuljak de mivel nincs legóm maerad a kockulás :D
uccsó vagyok. most eszembe juttattad milyen jó is volt annó legózni :D tökre szeretnék úgy most... kb 6 éve kaptam anyutól egy ilyet: Power Racers - Slammer Rhino
fúúú de szerettem, de nem tom hogy hova lett :( ahogy magamat ismerem szét van szedve s a darabjai itt ott vannak :( kár érte :( hnaőp megyek és veszek vmi bonyolult lego-t :D na pás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!