Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi baj van a játékkal?

Mi baj van a játékkal?

Figyelt kérdés

sziasztok a call of duty modern warfare 2019 röl van szo

a játékban van olyan mod hogy shoot the ship és én ezzel a multiplayer moddal szoktam játszani legtöbbet de valamiért nem akar el indulni meg találja a embereket és mikor indulna a meccs az egész player el tünik és ujra kezdi a keresést és igy megy egyfolytában

de mikor haverommal játszom és el inditjunk a shoot the ship modot akkor meg müködik de egyedül nem tudnátok segiteni?

2021. jún. 4. 14:26
 1/6 A kérdező kommentje:
most probáltam a haverommal ugyse müködik tegnap még jo volt
2021. jún. 4. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet moddal multiba nyomni?
2021. jún. 4. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a neteddel(pingeddel)lesz a gond.
2021. jún. 4. 17:15
 4/6 A kérdező kommentje:
de más multiplayer mod müködik csak ez a 1 nem ha nektek meg van a game meg néznétek hogy müködik e nektek
2021. jún. 4. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Megnéztem, nekem működik ez a játékmód PS4-en és PC-n is. Legalábbis most, mert már hónapok óta el sem indítottam a MW-t. Viszont most nyomtam is egy pár kört, és megint rájöttem, mennyire rohadt jó játék is volt ez. Ha az Activision nem nyírja ki, még ma is játszanék vele, hiába volt meg minden challenge és Damascus skin.
2021. jún. 4. 23:02
 6/6 A kérdező kommentje:
mért mi a gondod vele le írod nekem ? amugy már nekem is müködik :)
2021. jún. 4. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!