Aki nyomta a counter striket,az mindig a desert eaglet,az ak47-et,és az m4a1-t választotta?
Figyelt kérdés
Én észrevettem hogy általában ezt használta a többség,pedig szerintem a m249-es is jó volt,meg pisztolynálna dupla beretta....2021. máj. 30. 19:22
11/15 A kérdező kommentje:
10-es ilyen esetben a véletlen dönt! :)
2021. jún. 10. 22:06
12/15 anonim válasza:
Dehogy dönt a véletlen. Egy nagyon jó játékosnak esélye sincs egy m249-el egy másik jó játékos ellen akinek ak-ja van. Teljesen használhatatlan az a fegyver. Mivel nincs movement speed emiatt maximum csak védekezésre lehet használni, és csak néhány speciális szituációkaban (pl infernó banánba, egy föstöt spammelhetsz vele de még így is kevés esély van rá, hogy hasznos legyen valamire). Mivel az első pár golyó pontatlan, egy jó játékos annyi idő alatt háromszor fejbelő, mivel az ak-nál az első pár golyó nagyon pontos.
De kérdező szerintem te valamilyen nagyon alacson rankban lehetsz ha ilyeneket írsz. Arra tippelnék, hogy szilver vagy, vagy valami hasonló.
13/15 A kérdező kommentje:
Ne magyarázz,CSALTÁL!!!!! :D
2021. jún. 10. 22:54
15/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igazad van,csak viccelek...
2021. jún. 10. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!