Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aki nyomta a counter striket,a...

Aki nyomta a counter striket,az mindig a desert eaglet,az ak47-et,és az m4a1-t választotta?

Figyelt kérdés
Én észrevettem hogy általában ezt használta a többség,pedig szerintem a m249-es is jó volt,meg pisztolynálna dupla beretta....

2021. máj. 30. 19:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Only p90

Nekem az a kedvenc :D

Lőni nem igazán tudtam/tudok, de azzal néha csodákat műveltem. Volt mikor 1v5-ben lehoztam, pedig 1 szándékos lövésem nem volt. Volt aki pont beleugrott a lövésembe, volt mikor csak megijedtem. Meg mindíg testnél van a célkeresztem, ő meg legugolt és úgy kapta a fejest.

Utána jelentettek is, mert egész meccs alatt nem volt egy ölésem se, akkor meg lehoztam. Pedig tényleg senkit nem tudtam volna megölni, ha ők nem szerencsétlenkednek.

2021. máj. 30. 19:29
 2/15 A kérdező kommentje:
Hiszek neked! :D
2021. máj. 30. 20:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
AK47 1 lövés fejre halálos, azért szeretik, akárcsak a desert eagle, de ha nem tudsz ilyen jól célozni, akkor a több golyós tár jobb, főleg testre spameled (pl five-seven). Sokan csak AWP-vel szeretnek menni, vagy auto sniperrel, erőteljesen embere válogatja. Én régen MP9-et szerettem, gyors, viszonylag pontos. Ha húztad neki és kifogyott a tár az mondjuk gáz XD
2021. máj. 31. 11:34
 4/15 A kérdező kommentje:
Kifogyott a tár? Szerinted én miért szerettem az m249-et? :D ;)
2021. máj. 31. 16:02
 5/15 anonim ***** válasza:
cserébe lassú mint a fene, plusz drága, hasonlítsd össze a kettő árát.
2021. máj. 31. 17:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom,amúgy volt a galil,ami annyival volt jobb mint az ak 47,hogy 35 volt a tárkapacitása,és nem 30.... :) :D
2021. máj. 31. 17:39
 7/15 anonim válasza:
Hát ha jobb játékosok ellen játszanál akkor semmire nem mennél az m249-el. Mert az első valahány golyó pontatlan, plusz nagyon lassú a mozgás vele. És pont ez a kettő dolog a legfontosabb. De ha sok szilver ellen játszol akkor bármi jó lehet amit megszoktál.
2021. jún. 5. 01:03
 8/15 A kérdező kommentje:
7-es hidd el egy igazi profi mindennel jól tud boldogulni! :D
2021. jún. 5. 10:51
 9/15 anonim ***** válasza:
én a sok idióta wp-st utálom
2021. jún. 6. 08:54
 10/15 anonim válasza:

Ez nem így működik. Nyilván aki jó játékos az a gagyi fegyverekkel is ügyes. De ha valaki aki jól játszik, egy olyan ellen játszik aki szintén jól játszik akkor veszteni fog a szar fegyverrel.

9-esnek meg nem kell utálni a wp-seket, meg kell tanulni, hogyan kell ellenük játszani.

2021. jún. 10. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!