Hogy kezdjek bele az Arkham játékokba?
Most akciósak Steamen, gondoltam ha már Batmant szeretem, kipróbálom a játékokat is. Mennyire függnek össze a játékok, érdemes időrendben haladni velük? Asylum > City > Origins, ha jól látom. Illetve az alapjátékok hosszú időt vesznek igénybe, és érdemes a DLC-ket is megvenni (ahol éppen nem adják hozzá alapból)?
Még egy kérdés: a PC verzióknál is jól használható a kontroller, vagy ott már a billentyű-egér kombó az optimális?
Nem, az Origins az első időrendben, utána az Asylum, City és végül a Knight.
Igazából az Origins teljesen kihagyható, nem tesz hozzá a Rocksteady által készített másik három játék történetéhez semmit. Nem rossz játék, csak nem kihagyhatatlan.
Nekem kb. 20 óra volt a 100%-os végigjátszás mindegyik játéknál. A DLC-ket érdemes megvenni, de csak 1-2 órával nyújtják meg a játékidőt.
Ezt a játékot CSAK kontrollerrel érdemes játszani. A mozgástól a harcon át a logikai feladatokig minden kontrollerre lett optimalizálva.
1
Csak az Arkham Asylummal játszottam.De az nekem teljesen jó volt egérrel billentyűzettel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!