Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kezdjek bele az Arkham...

Hogy kezdjek bele az Arkham játékokba?

Figyelt kérdés

Most akciósak Steamen, gondoltam ha már Batmant szeretem, kipróbálom a játékokat is. Mennyire függnek össze a játékok, érdemes időrendben haladni velük? Asylum > City > Origins, ha jól látom. Illetve az alapjátékok hosszú időt vesznek igénybe, és érdemes a DLC-ket is megvenni (ahol éppen nem adják hozzá alapból)?

Még egy kérdés: a PC verzióknál is jól használható a kontroller, vagy ott már a billentyű-egér kombó az optimális?

2021. máj. 28. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:
53%

Nem, az Origins az első időrendben, utána az Asylum, City és végül a Knight.

Igazából az Origins teljesen kihagyható, nem tesz hozzá a Rocksteady által készített másik három játék történetéhez semmit. Nem rossz játék, csak nem kihagyhatatlan.

Nekem kb. 20 óra volt a 100%-os végigjátszás mindegyik játéknál. A DLC-ket érdemes megvenni, de csak 1-2 órával nyújtják meg a játékidőt.

Ezt a játékot CSAK kontrollerrel érdemes játszani. A mozgástól a harcon át a logikai feladatokig minden kontrollerre lett optimalizálva.

2021. máj. 28. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:
68%

1

Csak az Arkham Asylummal játszottam.De az nekem teljesen jó volt egérrel billentyűzettel..

2021. máj. 28. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!