Souls játékokban szerintetek melyek a legnehezebb bossok?
Mindegyik másképp nehéz.
Én a sárkányokkal (Kalameet, Midir) szívtam mindig sokat, mert egyrészt irgalmatlan mennyiségű életerejük van, másrészt meg a méretük miatt sokszor kiszámíthatatlanok a támadásaik ("nem férnek bele a képernyőbe").
A másik mumusom a "több ellenfél egyszerre" (Four Kings, Orstein and Smough, stb).
A mások által nehéznek tekintett "egyszemélyes" bossokkal (Artorias, Manus) soha nem volt semmi gondom.
A Bloodborne-ban Orphan of Kos volt az egyetlen Soulsborne boss, akire azt mondtam, hogy csal. Pontosabban csak rosszul van leprogramozva, nem tartja be a játék általános szabályait (pl. ha egy ellenfél elindít egy támadás-animációt, azt be is fogja fejezni, de Orphan bármikor képes azt megszakítani és ellentámadni).
Nekem Pontiff. Pajzs és parry nélkül szerintem a legnehezebb harc a base game-ben, még a nameless king is jóval könnyebben ment.
Bloodborneal még nem játszottam de ahogy elnéztem összes souls game közül ott vannak a legnehezebb bossok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!