Valaki tud tanácsot adni ps4 és vr szemüveggel kapcsolatban?
A helyzet hogy most vettem ps4 et (SONY PlayStation 4 Slim 500 GB), nem értek nagyon ezekhez de erről jókat olvastam, esetleg akinek ilyen van tudna véleményt írni?
És ehez szeretnék vr szemüveget venni de nemtudom melyiket éri meg 200ezer alatt
Tudna valaki ebben tanácsot adni?
Nincs semmilyen más márka. Nem érted? PS VR van.
Viszont ehhez még lehet kell PS Move is. A lényeg, hogy PlayStation VR-t keress hozzá, más headset nem jó!
Jolvan azt hittem azon belul hogy ps4 vr van tobb marka vagy ilyesmi.... Mondtam nem ertek hozza azert kerdezek
De kosz
Ertem, koszi!
Tehat akkor csak ezt az 1et tudom megvenni hozza? Nincsen mas ami jo lenne ps-hez... 😕
Es jol latom hogy ehez fagyi helyett valami kamera van, az tulajdonnkep mire jo? Olyasmi mint xboxnal a kinect?
Es amugy maga a szemuveg minosege milyen? Rendesen koveti a mozgast es jo a kep minoseg? Kicsit felek ettol oszinten szolva, eredetileg egy ocolust neztem ki.... Ez nem tunik annyira jonak😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!