Szemüveggel kapcsolatban adnátok tanácsot?
Kicsi gyereknek nagyon nehéz kényelmes szemüveget találni. Az én lányom 1 évesen kapott szemüveget, és bizony lejártuk a lábunkat, mire találtunk egy normálisat.
Milyen a szár vége? Korbács-száras? Azok általában nem csúszkálnak le, ha jól be vannak állítva a szárhosszai. A műanyaggal az a baj, hogy nincs orrpapucsa csak maga a keret van úgy kialakítva. Fémkeretes lenne jó, de személyre szabott papuccsal. A keletinél van egy Ofotért, ahol egy idős bácsi árult kereteket. Nála csináltattuk mi is a szemüvege(ke)t. Esetleg érdemes lenne megnézni, hogy árul-e. Nagyon segítőkész.
Jaj, bocsi nem gondoltam arra, hogy nem pestiek vagytok. Szerintem mindenféleképpen korbácsszárasat nézzetek, és fémkeretest, mert azt lehet picit idomítani a buksijához.
Nem balesetveszélyesebb, mint a műanyag (ezt fogják mondani). Vannak nagyon helyes keretek, úgy néznek ki bennük mint a kis professzorok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!