Xbox one EA Play éves előfizetés??
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy több oldalon, illetve platformon azt olvasom, hogy ha előfizetek 1 évet az EA Play-re akkor 1 év után ingyen letudom tölteni a Fifa 21-et ez tényleg igaz? Illetve akkor az összes játékot letölthetem díjmentesem amik fent vannak az EA Play-en? 72db van fent azt hiszem. Ezek szerint 5500Ft-ért hozzájutok egy 10-15 ezer forintos játékhoz? A válaszokat előre is nagyon köszönöm!2021. máj. 17. 11:17
2/3 anonim 

válasza:

Nem 1 év után jutsz hozzájuk, hanem az alatt az 1 év alatt játszhatsz velük, ameddig él az előfizetésed. Ha az lejár, onnantól nem tudsz játszani amíg nem veszed meg a játékot, vagy nem fizetsz elő újra.
3/3 anonim 

válasza:

Igen, valószínű, hogy egy év után le tudod "ingyen" tölteni a FIFA21-et, mivel egy éves lesz, és mindig az előző verzió szokott futni a Play-en (most a FIFA20-al lehet játszani, vagy a 19-el? Nem tudom, nem szeretem a focit)... De csak ha továbbra is előfizető maradsz, akkor használhatod.
Amúgy nem rossz az EA Play, nem is drága, és ha szereted az EA játékokat, akkor valóban megéri az előfizetés, én használtam sokáig, csak most, hogy a Game Pass Ultimate részévé vált, már külön nem foglalkozom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!