Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol játszódjon a GTA 6?

Hol játszódjon a GTA 6?

Figyelt kérdés
Ti mit szeretnétek?

2021. máj. 15. 18:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%
Az a baj hogy már nem érné meg egy új gta játék nekik mert már kis rész az aki tényleg gta-zik a többség már csak az rp-vek van elfoglalva mintha valami nagy újítás lenne és már kezd unalmassá válni és idegesítővé. Ismerősöm régen minden játékkal játszott amit csak ért mióta először rp-zett minden más játékot unalmas sz@rnak könyvel el
2021. nov. 28. 10:24
 22/26 anonim ***** válasza:
70%

Azért az RDR 2 elég biztató jel. Ha kapnánk egy olyan minőségű GTA-t az elég durva lenne. Bár időközben azért elég sok nagy név távozott a Rockstar-tól, engem inkább ez aggaszt.

2021. nov. 28. 23:47
 23/26 anonim ***** válasza:
22%
Székesfehérvár
2021. nov. 29. 14:49
 24/26 anonim ***** válasza:
25%

Mondjuk az nem biztató, hogy aki oda-vissza volt az rdr ért, annak nem igazán jött be a 2.

Én nekem eddig csak az rdr2 volt és a feléig kb. imádtam, de a vége fele én is beládtam amivel a legtöbben támadták, hogy elég uncsi.

Rengeteg a tök üres lovaglás benne, ami az elején hihetetlen jó feeling meg látvány, de aztán unalmas lesz és repetativ. Ugye a nagy pálya ami szép, de üres mondhatni...

2021. nov. 29. 18:13
 25/26 anonim ***** válasza:
28%

Akkor az nem játszott az RDR 1-el. Én kimaxoltam többször azt is, a DLC-vel együtt. Van abban is bőven lovaglás. Az RDR 2 nem unalmas egyáltalán, csak nem a túlpörgött, COD-on szocializálodótt gyerekeknek lett szánva.

2021. nov. 29. 23:27
 26/26 anonim ***** válasza:
26%
24# te egy no mans sky-ba bele őrülnél vagy egy SOT-ba
2021. nov. 30. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!