Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4-ben nem rakja be az új...

Sims 4-ben nem rakja be az új modokat, nem frissíti az állapotát. Mit lehet tenni ilyenkor? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sose volt még ilyen, mindig, ha új cc-t vagy modot raktam be, akkor láttam a modoknál, (a játékon belül) hogy bent van, és működtek is.

Most viszont, hiába szedem ki az összes kiegészítőt is akár, amikor belépek a játékba, ugyan azokat a modokat, cc-ket adja be (hogy azok vannak benne a játékban és azok is működnek..) amiket már kiszedtem. Amit nem is értek hogyan lehetséges, amikor ki vannak szedve a mappából.. hogyan működhetnek így? Illetve ha berakok újat azt se frissíti.

Frissítettem a játékot egy új verzióra, de még mindig ugyan azokat a modokat jeleníti meg, illetve csak azok működnek a játékban.

Tört játékom van, de mindig rendesen működik minden, rendszeresen peccselem, nem tudom mi lehet a hiba..

Ha valakinek van ötlete, vagy valami, esetleg vele is volt már hasonló, akkor légyszi írjátok le hogyan oldottátok meg a problémát, vagy mi az ötletetek.. :(

2021. máj. 14. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is a biztonság kedvéért megkérdezném, hogy fixen a jó mappába rakod-e őket. Ha igen, akkor a helyedben kimenteném a mentéseket meg mindent, ami kell egy külön mappába, majd újraraknám a játékot.
2021. máj. 14. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Maga a MOD verziószáma passzol a játékhoz? Mert az most mind1 hogy lopott játékod van. DE ha a mod verziója nem passzol a telepített verziószámához akkor azért lehetnek ilyen anomáliák. A modokat nem mindig frissitik azonnal ahogy kijön a játékhoz az update. Van hogy napokkal, de van hogy csak hetekkel később frissitik az adott modot, ez miatt pedig könnyen előfordulhatnak hibák.
2021. máj. 14. 16:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, jó mappában vannak. Illetve, igen, direkt meg is néztem, és azt a verziót töltöttem le a modból, ami passzol az enyémmel. Szerintem akkor újra rakom a játékot. Köszi a segítséget. ❤️
2021. máj. 16. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!