Sims 4-ben nem rakja be az új modokat, nem frissíti az állapotát. Mit lehet tenni ilyenkor? Bővebben lent
Sose volt még ilyen, mindig, ha új cc-t vagy modot raktam be, akkor láttam a modoknál, (a játékon belül) hogy bent van, és működtek is.
Most viszont, hiába szedem ki az összes kiegészítőt is akár, amikor belépek a játékba, ugyan azokat a modokat, cc-ket adja be (hogy azok vannak benne a játékban és azok is működnek..) amiket már kiszedtem. Amit nem is értek hogyan lehetséges, amikor ki vannak szedve a mappából.. hogyan működhetnek így? Illetve ha berakok újat azt se frissíti.
Frissítettem a játékot egy új verzióra, de még mindig ugyan azokat a modokat jeleníti meg, illetve csak azok működnek a játékban.
Tört játékom van, de mindig rendesen működik minden, rendszeresen peccselem, nem tudom mi lehet a hiba..
Ha valakinek van ötlete, vagy valami, esetleg vele is volt már hasonló, akkor légyszi írjátok le hogyan oldottátok meg a problémát, vagy mi az ötletetek.. :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!