Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A sims4 képernyője nagyon...

A sims4 képernyője nagyon nagy! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy a sims4-et újra kellett töltsem. Megmaradtak a családok és a házak a galériában. De sajnos nem tudom betenni a játékba, mert túlságosan is nagy a galériaának a képe és alul az ikonok nem férnek ki.

Már próbáltam kisebbre venni a képernyő méretet a beállításoknál, de nem segített. Ugyan úgy nem látszódtak...

[link]

Itt a kép, hogy mit látok. Nincs megvágva a kép.

ELőre is köszönöm a választ!

2021. ápr. 23. 19:29
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

nem ertem a problemadat kepen se latok semmi kulonoset

felbontast allitgattad tehat? Leganagyobbon es legkisebben se jo? Felbontas az pl 1024x768 vagy 1920x1080

2021. ápr. 23. 20:08
 2/5 A kérdező kommentje:

A kép alatt kéne legyenek ikonok (megosztás, letöltés stb), mint ezen:

[link]

2021. ápr. 23. 20:15
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

Full Screen, Windowed, and Windowed Full Screen

ezt is mind probaltad? Tehat ablakban se jo es ugy se tudsz tudod allitgatni? Se Ablakos teljeskepernyoben se valodi teljes kepernyoben?

2021. ápr. 23. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj bele a játék beállításaiba -> Accessibility -> Vedd ki a pipát az Auto-Scale with OS mellől, illetve a felette lévő UI Scale csúszkát húzd lejjebb a mínusz irányba. Ha így sem jó, akkor szerintem valamelyik Custom Content lesz a hibás. Esetleg nem kompatibilisek a játék új verziójával.
2021. ápr. 23. 23:34
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

azt en is akartam kerdezni milyen verzio

mert regi lehet mas volt mostani ujabb/regebbi

ez is egy patch al jott beallitas lehetoseg amit #4 irt

es velhetoen az lehet a gond vagy amit meg irt

Xy4

2021. ápr. 24. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!