2/15 A kérdező kommentje:
Ezért kérdések.
2021. máj. 13. 14:52
3/15 anonim 

válasza:

még legalább 5 évig nem is lesz GTA6. Az 5. része is még nagyon szépen hoz a konyhára a bugstar-nak. Eszükben sincs riválist csinálni az 5. résznek amíg abból ilyen jól megélnek.
4/15 anonim 

válasza:

Én láttam ezen az oldalon valakit aki azt írta hogy le tudta tölteni valahonnan és meghackelték
5/15 anonim 

válasza:

#4 hát az akkor meg is érdemelte... xD
7/15 A kérdező kommentje:
Azt írják 2023-ban jelen meg
2021. máj. 13. 14:56
8/15 anonim 

válasza:

#7: Nem, nem írják sehol. Ha ezt írja valaki, akkor hazudik, vagy pletykákat terjeszt. Valódi információnk akkor lesz róla, ha a Rockstar bejelenti, az pedig még nagyon-nagyon sokára lesz.
Amúgy meg több száz ilyen kérdés volt már 2012 óta, de a gyk keresője valamiért nem tudja megtalálni őket:
9/15 anonim 

válasza:

Remélem nem csak nekem jutott eszembe erről az a bizonyos Facebook idióták rész :D
"nekem a rockstar már kiküldte a hatot és a hetet is, csak megkértek hogy ne mutassam meg senkinek"
10/15 anonim 

válasza:

#9: A minap hallottam a buszon, hogy a kiskölyöknek a "Kálofduti 13", meg a 14 tetszett, de a 11-12-13 sz*r volt. Közben meg a Call of Duty 4 volt az utolsó számozott rész... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!