Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokat lehetne...

Milyen játékokat lehetne készíteni/programozni, amit még nem csináltak?

Figyelt kérdés

Vagy amit szeretnétek látni. Ötleteket várok.

Pl. szeretnék valami platformer/ugrálós játékot csinálni, de semmi eredeti ötletem nincs.

2021. máj. 13. 11:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem kezdd el csinálni és útközben valószínűleg jönni fog az ihlet, új ötletek amiket beraksz majd.
2021. máj. 13. 12:15
 2/21 anonim ***** válasza:
40%
Valamilyen logikai addiktív játékot, az mindig bejön. Lásd candy crash, angry birds.
2021. máj. 13. 12:23
 3/21 anonim ***** válasza:
61%
csinálj több pályát a jazz jackrabbit 2-höz, én azt szívesen látnám
2021. máj. 13. 13:24
 4/21 anonim ***** válasza:
65%
"Amit még nem csináltak"? Sok szerencsét hozzá! A közelmúlt nagy sikerű platform játékai (Ori and the Will of the Wisps, Cuphead, Dead Cells...) sem hoztak semmi újat, csak a meglevő játékelemeket csomagolták be egy vonzó köntösbe. Nem kell, hogy egyedi legyen, csak szép és jól játszható.
2021. máj. 13. 15:22
 5/21 anonim ***** válasza:
40%

Én már néhány éve ábrándozom egy olyan autós játékról, ami:

- összegyűjti a világ valaha volt összes autómárkáját, a jelenlegi, és a már megszűnteket is, és ezekből márkánként a valaha volt leggyorsabb szériagyártású közúti modellek lennének a játékban

- bár ebben tuningolni nem lehetne, de pont ezért nem, mert a leggyorsabb szériamodellek a lényeg!

- az autókról valós fotógaléria és részletes műszaki adatok is lennének (mint például anno régen NFS 2,3,4-ben voltak)

- többféle játékmód: szabad kóborlás, rendőrös üldözés, sprint, körverseny, bajnokság, drift, traffipax verseny, időkapu, stb.

- helyszínek: a világ különböző nagyvárosai (mint például a Test Drive-szériában és a Midtown Madness-ben)

Lehet hogy tévedek, de tudtommal így összességében még nincs ilyen játék!

2021. máj. 13. 20:03
 6/21 A kérdező kommentje:

5-ös: Szerintem ilyet még nem nagyon csináltak, de engem nem annyira izgatnak az autók meg a leírásod alapján ez több évnyi munka lenne 200 embernek, hát még nekem:D

De gondoltam már rá, hogy csinálok egy madmaxes világban játszodó versenyző játékot, ahol ki is lehet lőni a másikat vagy csapdát szórni az útra. (Régen a Lego Racersel nagyon sokat játszottam:)

2021. máj. 13. 21:37
 7/21 anonim ***** válasza:
First personos verekedős? Mint a Mortal Kombat, lehetne esetleg VR hoz is
2021. máj. 13. 22:36
 8/21 anonim válasza:
84%

Vannak first person játékok, vannak third person játékok.

Csinálj Second person játékot. Azt még senki nem csinált.

2021. máj. 14. 22:14
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket!

A 8-ason jót röhögtem.

2021. máj. 15. 15:23
 10/21 anonim ***** válasza:
#5-ös vagyok. Ok, Téged nem pont az autós izgat, csupán általánosságban válaszoltam a kérdésedre! Viszont nem értem, miért lenne több évnyi munka, és hogy milyen 200 emberről beszélsz?
2021. máj. 15. 22:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!