Milyen játékokat lehetne készíteni/programozni, amit még nem csináltak?
Vagy amit szeretnétek látni. Ötleteket várok.
Pl. szeretnék valami platformer/ugrálós játékot csinálni, de semmi eredeti ötletem nincs.

Én már néhány éve ábrándozom egy olyan autós játékról, ami:
- összegyűjti a világ valaha volt összes autómárkáját, a jelenlegi, és a már megszűnteket is, és ezekből márkánként a valaha volt leggyorsabb szériagyártású közúti modellek lennének a játékban
- bár ebben tuningolni nem lehetne, de pont ezért nem, mert a leggyorsabb szériamodellek a lényeg!
- az autókról valós fotógaléria és részletes műszaki adatok is lennének (mint például anno régen NFS 2,3,4-ben voltak)
- többféle játékmód: szabad kóborlás, rendőrös üldözés, sprint, körverseny, bajnokság, drift, traffipax verseny, időkapu, stb.
- helyszínek: a világ különböző nagyvárosai (mint például a Test Drive-szériában és a Midtown Madness-ben)
Lehet hogy tévedek, de tudtommal így összességében még nincs ilyen játék!
5-ös: Szerintem ilyet még nem nagyon csináltak, de engem nem annyira izgatnak az autók meg a leírásod alapján ez több évnyi munka lenne 200 embernek, hát még nekem:D
De gondoltam már rá, hogy csinálok egy madmaxes világban játszodó versenyző játékot, ahol ki is lehet lőni a másikat vagy csapdát szórni az útra. (Régen a Lego Racersel nagyon sokat játszottam:)

Vannak first person játékok, vannak third person játékok.
Csinálj Second person játékot. Azt még senki nem csinált.
Köszönöm az ötleteket!
A 8-ason jót röhögtem.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!