Elkezdtem 2 hete War Thunderezni. Elég szépen haladtam, most research-eltem a Panzer 4 G-t, de nem tudom csatasorba állítani, mert még plusz ezüstpontokat kell rá fizetni. Mit tegyek?

Ezt nem hiszem el. Meccs után is megy lefele az a maradék ezüstpontom ami maradt.... Research meg magától is megy, gondolom azért...
Megvettem a PZ 4 G-t, aztán 77 ezert kellett még kiadni azért, hogy a tulajdonodba kerüljön, de még most se tudod használni, mert 22 ezer plusz a személyzet hozzá...
Hát elmehetnek a f@szomba...
Nem elég még a csomó cheater, akik miatt haladni se lehet, a játék is ennyire unfair.

"a játék is ennyire unfair."
Nem unfair, hanem a cég, aki a játékot készítette, a szervereket fenntartja, pénzt akar keresni.
És mekkora pénzeket kellene fizetni?
Illetve még egy kérdés, ha nem fizetek akkor tutira nem fejlődöm tovább?

minden járművet egyszer megveszel egyszer beteszel a személyzethez,
ha ugyan arra a személyzetre teszed vissza ingyenes ha másikra teszed átt akkor fietős, mivel ingyen cserélgetheted a járműveket nem kell mindiig a legnagyobb tankoddal menni vissza pakolhatod a kisebbekket is az auto javitást kapcsold ki azzal is lehet sporolni kicsit a napi utolsó körrel
Köszönöm a válaszokat!
Annyit még megszeretnék kérdezni, hogy az átváltást automatikusan megoldja, igaz? Tehát ha megrendelem a 6.6 eurós csomagot, akkor annak megfelelő mennyiségű magyar forintot emel le a számlámról?
Megnéztem, az olyan 2500 forint körül van, annyiba nem halok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!