Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elkezdtem 2 hete War Thunderez...

Elkezdtem 2 hete War Thunderezni. Elég szépen haladtam, most research-eltem a Panzer 4 G-t, de nem tudom csatasorba állítani, mert még plusz ezüstpontokat kell rá fizetni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. máj. 8. 13:59
 1/8 A kérdező kommentje:
Jaj, bocsánat, nem két hete. Múlt hét közepén kezdtem el tolni.
2021. máj. 8. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd az egészet a fenébe. Az egész rendszer úgy van felépítve, hogy a kezdeti sikerélmények után csak szívni fogsz, ha nem fizetsz. Én ezért hagytam abba.
2021. máj. 8. 14:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Ezt nem hiszem el. Meccs után is megy lefele az a maradék ezüstpontom ami maradt.... Research meg magától is megy, gondolom azért...

Megvettem a PZ 4 G-t, aztán 77 ezert kellett még kiadni azért, hogy a tulajdonodba kerüljön, de még most se tudod használni, mert 22 ezer plusz a személyzet hozzá...

Hát elmehetnek a f@szomba...

Nem elég még a csomó cheater, akik miatt haladni se lehet, a játék is ennyire unfair.

2021. máj. 8. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:

"a játék is ennyire unfair."

Nem unfair, hanem a cég, aki a játékot készítette, a szervereket fenntartja, pénzt akar keresni.

2021. máj. 8. 15:10
 5/8 A kérdező kommentje:

És mekkora pénzeket kellene fizetni?

Illetve még egy kérdés, ha nem fizetek akkor tutira nem fejlődöm tovább?

2021. máj. 8. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, meg kell nézni, hogy milyen csomagban lehet ezüstpénzt venni, és az mire elég. De, fejlődhetsz pénz nélkül is, csak nagyon lassan, és akik fizetnek, folyamatosan lealáznak.
2021. máj. 8. 15:27
 7/8 Gugu Gabor ***** válasza:

minden járművet egyszer megveszel egyszer beteszel a személyzethez,

ha ugyan arra a személyzetre teszed vissza ingyenes ha másikra teszed átt akkor fietős, mivel ingyen cserélgetheted a járműveket nem kell mindiig a legnagyobb tankoddal menni vissza pakolhatod a kisebbekket is az auto javitást kapcsold ki azzal is lehet sporolni kicsit a napi utolsó körrel

2021. máj. 9. 00:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Annyit még megszeretnék kérdezni, hogy az átváltást automatikusan megoldja, igaz? Tehát ha megrendelem a 6.6 eurós csomagot, akkor annak megfelelő mennyiségű magyar forintot emel le a számlámról?

Megnéztem, az olyan 2500 forint körül van, annyiba nem halok bele.

2021. máj. 9. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!