Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan találjak embereket,...

Hogyan találjak embereket, aki játszanak Dungeons and Dragons-t?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy nagyon megtetszett nekem ez a fantasy alapú RPG játék, amit Dungeons and Dragons-nak hívnak. Lényegében arról szól, hogy egy kis csoport ember összeül egy asztal köré, és ceruzát, kockát és a képzeletüket használva kalandoznak egy fantasy világban. Sajnos nem ismerek környezetemben senkit, aki játszana ilyesmit, vagy ismerné a játékot, van olyan hely(lehetőleg Debrecenben)ahol találok más játékosokat? És remélhetőleg olyanokat, akik szívesen játszanak egy tapasztalat nélküli, de kíváncsi játékossal. 17/f.

2021. máj. 7. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz angolul, Roll20-n szoktak lenni nyílt sessionok, ahová idegenként is jelentkezhetsz.
2021. máj. 7. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Javaslom a Magyar D&D közösség arckönyv csoportot, illetve az Országos szerepjáték (rpg) csapat/játékos kereső csoportot :)

Remek játék,sok sikert a belevagásba. :)

2021. máj. 7. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, meg fogom nézni a Roll20-t és a magyar oldalakat is.
2021. máj. 7. 13:20
 4/5 anonim válasza:
A BarCraftban (a központban, az Alexandra melletti kis utcában) tudomásom szerint szoktak asztali szerepjátékokat, köztük persze DnD-t játszani. Ezt csak tippként mondom, személy szerint nem tudom, hogy megy ott a dolog, én csak egy összeszokott baráti körömmel játszok. Sok szerencsét kívánok, remek hobbit találtál!
2021. máj. 13. 23:33
 5/5 anonim válasza:
Kicsit későn érkezek, de nemsokára lesz egy Tavern nevű alkalmazás, amivel DM-ek és játékosok tudnak egymásra találni, Tinderre emlékeztető módon.
2021. júl. 22. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!