Mit lehet tenni ha lebannolnak xbox liverol?
a gépet ugy tudtam h ujként vettem de mikor felakartam csatlakozni livere kiderült h bannolva van. ilyenkor uj gépet kell venni vagy ki lehet benne cserélni valamit?
köszönöm a válaszokat

Telefonálj be a Microsofthoz, hogy ilyenkor mi a teendő.
Vannak olyan köcsög boltok, amik az új gépeket is feltörve árulják, szóval valószínűleg nem tájékozódtál rendesen, vagy átvertek.
A gépet banolják, nem a felhasználóz, szóval valószínűleg újat kell majd venned. Lehetőleg slimet vegyél, azt még nem tudják feltörni.
Ha bosszúra szomjazol, jelentsd fel azt, akitől vetted. A falshelés illegális :)
Szia!
Ha bannolt a gép,akkor csak 2 megoldás van,amit házilag csak akkor tudsz megcsinálni,ha nagyon ügyes vagy,de 95% az esélye,hogy elrontod,mert nagyon bonyolult,és akkor kuka a boxnak.Az első megoldás kicsit drasztikus, és nem kevés mérnöki tudást igényel. A bannolt gépeket az alaplap száma alapján tiltották ki a LIVE-ról, amit elvileg, és eddig gyakorlatilag sem lehet megváltoztatni szoftveresen. A megoldás az, hogy szét kell szedni a gépet, majd leforrasztani róla egy kis alkatrészt, és újat tenni a helyére.
a második hosszú,de ez jobb!

Köszönöm a válaszokat .
Utolsónak:
Énis erre gondoltam de mikor visszamentem a helyén már egy ruhabolt volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!