Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan add-on amiért...

Van olyan add-on amiért bannol a Blizzard(WoW)?

Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
a külsős auto-scriptek, amik küldiznek, mozgatják a karaktert, skilleket aktiválnak stb, azokat nem nézik jó szemmel.
2021. máj. 2. 22:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja hogy olyan is van :D Én csak az ilyen táskaösszevonós,skillbart megváltoztatós dolgokra gondoltam :D
2021. máj. 2. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Olyanokért nem kapsz semmit.

Régen a Tmorphért bannolgattak mert ki lehetett használni arenában a stealthes classok ellen, az addont már meg is szüntették pedig nagyon sokáig jelen volt.

Mop-tól egészen a legion-ig pedig a konzol parancsokat lehetett kihasználni bár ezt nagyon kevesen ismerték mivel az is ritka hogy valaki konzolos módban nyitja meg a játékot (akiknek gyenge a pc-je és lejjebb akar vinni egyes beállításokat csak azoknak ajánlott). A lényeg az volt hogy PTR-szervereken ha konzolos módban nyitottad meg a játékot egyes fejlesztői parancsokhoz is volt hozzáférésed például a worldport(ezzel teleportálni tudtál) és a whois (ezzel a játékosokat kerested meg). Az igazi probléma az utóbbi parancsal volt mert összeköttetésben van a live szerverekkel ergó megtalálhattad az emberek altjait ami eléggé kitudta húzni a gyufát egyeseknél. hat hónapos kitiltást lett az eredménye. BFA-ban tértem vissza a játékba a parancsok már nem működnek

2021. máj. 3. 00:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Annyit amúgy sem akarok felrakni de pl az ahol én rakom oda az ikonokat meg a kis képeket az tetszik
2021. máj. 3. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
A blizzard sok hülyeségért tud bannolni de addonokért extrém ritka eset, ha [link] innen töltöd le őket biztos lehetsz benne hogy nem fogsz kapni tiltást.
2021. máj. 3. 11:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy pár cuccot beletehetnének maguktól is. Gondolom olyan nincs alapból ami mutatja a dungeon-ban lévő emberek sebzését meg heal-elését?!
2021. máj. 3. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Dps meter addonok vannak erre
2021. máj. 3. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!