Mi a véleményetek a Forged in the Barrens-ről?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 22:02
1/3 anonim válasza:
Amúgy.... Még mindig nem a legjobb de nekem eskü tetszik. Élvezet játszani, izgalmas paklik vannak, ki vannak rotálva a cancer kártyák. Egyedül a deck destroyer warlock b@sz fel, de azon kívül szerintem aránylag rendbe lett szedve a játék.
2/3 anonim válasza:
Nagyon jó! Főleg így hogy jött a lunacy és pen flinger nerf, végre játszható lett! Ja és #teamtickatus
3/3 A kérdező kommentje:
Személy szerint nagyon sajnálom mindkettőt. Alig, hogy elkezdtem játszani a Lunacy maget, játszhatatlanná tették ^^" A penflinger nerf olyan igazságtalan. Csak azért nerfelni egy lapot, mert az egyik class undorító módon használja ki...
Most én is #teamtickatus vagyok amíg nem nerfelik ezt is.
2021. ápr. 18. 02:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!