Hogy tudom Minecraft T-Lauuncher modba beletenni a REPLAY modot?
Kedves barátom. Rengeteg gyerek játszik a játékkal, akiknek a családja nem engedhet meg (legrosszabb esetben 10ezer forintot). A másik, lehet hogy a gyerek normális, és nem akar pénzt kihúzni a szülője zsebéből.
A másik verzió az, hogy rendelkezik önálló keresettel, ezért képes lenne megvenni a játékot, de mivel van lehetőség ingyenesen játszani vele, ezért nem szeretné megvenni.
Meg nem mindenki pénzeszsák.. (Nem lehet semmi szavuk a Minecraft tulajdonosának, hiszen az ő engedélyük kell ahhoz, hogy egy Launcher ingyenesen használható legyen.)
Kifogás,kifogás,kifogás... Csak mert van "lehetőség" ingyen játszani még... De mindegy is. Ha "ingyen" akar vele játszani ám legyen, csak ne hirdesse itt. Aztán csodálkozik hogy...
Illetve nem kötelező ám a Minecraft-al játszani. A játék(akár csak az összes többi játék) csak luxuselem az életünkben, nem szükséges dolog.
Jó, hogy senki nem a kérdésre válaszolt... Ott a launcherben alul, hogy TLmods. arra menj rá, és keresd a "mods" fülben. Beírod, hogy replay, és kiadja.
Amúgy a Mojang engedélyezte a TLaunchert.
A TLaunchernek vannak modifikált verziói, ahol azonnal lehet leszedni forge-os verziót, meg optifine-os verziót, és modokat is ki lehet választani. (Bár én úgy szoktam, hogy a modot a netről az oldaláról szedem le)
Fontos, hogy még szükséged lesz FFmpeg-re is, annak segítségével tudod majd exportálni a Replay modos videóklippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!