Valaki jön minecraftozni?
Már ritkán megyek, de a ProPhoenix szerveren van egy kis jó közösség, ha gondolod, nézz fel, Tlauncherrel is elérhető.
IP: play.pro-phoenix.net
Álljon meg a menet! A nem eredeti nem azt jelenti, hogy lopott... Ahhoz, hogy ne perelje be a Microsoft például a Tlauncher fejlesztőit, ahhoz az ő engedélyük kell. Magyarul engedélyezve van, hogy legális forrásból beszerezhető legyen a játék INGYEN. Ezért nem lopott jelző a legmegfelelőbb rá. Hanem az hogy "Nem eredeti". Mellesleg ezért léteznek a Crackelt verziójú szerverek és az eredetis szerverek.
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak:
Az Aternos ingyenes host-ot ajánlom. Van egy bizonyos betöltési ideje, de legalább ingyenes és ráadásul nem kell hozzá hamachi. Ha találtál valakit, akivel játszanál, ajánlom figyelmedbe :) (Annyi buktatója van, hogy mindig létrehoz egy dinamikus ip, ami annyit takar, hogy mindig más ip-vel fogsz tudni felmenni a szerverre. De érdemes kipróbálni)
9-es vagyok.
Még egy megjegyzés. Aki ilyen bolond, aki nem ismert ezen témakörben, az nem írogáljon bolondságokat. (Kicsit obszcénabb szóval akartam élni, csak rájöttem, nem díjaznák a moderátorok..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!