Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek ezt hogyan tudnám...

Szerintetek ezt hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Far Cry 3-mat és arra gondoltam hogy miért ne töltsek le rá egy magyarítást? Ezért felmentem a Magyarítások Portálra, ahol már letöltöttem egyszer egy másik játékhoz egy magyarítást, ami működött is. A Far Cry 3-hoz is letöltöttem az ott lévő magyar nyelvet, ami le is töltődött és kiírta hogy mostmár lehet magyar nyelven játszani a játékot. Viszont amikor beléptem már nem az angol, esetleg magyar nyelv fogadott, hanem valami teljesen más, számomra ismeretlen nyelv. A Google fordító szerint cseh, de nem tudott lefordítani semmit. Már sikerült kiböngésznem a beállításokat és azon belül a nyelveket, de hiába állítom át a nyelvet (amiről fogalmam sincs hogy milyen nyelv lehet) ugyanúgy egy ismeretlen nyelv fogad. Az látszik hogy változik a nyelv, de sajnos ugyanúgy nem értek semmit és már nem nagyon tudom hogy mit csináljak hogy megjavuljon. Nekem már az angol nyelv is tökéletes. Szóval aki tud segíteni annak előre is köszönöm a válaszát!

2021. ápr. 26. 19:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bemész a steam könyvtáradba, ott jobb klikk a játékra, kezelés eltávolítás, és aztán újra felrakod, miután végzett a törléssel.
2021. ápr. 27. 14:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. ápr. 27. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nincs mit
2021. ápr. 27. 15:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Most telepítettem újra a játékot és sikeresen megjavult, szóval mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. :)
2021. ápr. 27. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!