Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek ezt hogyan tudnám...

Szerintetek ezt hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Far Cry 3-mat és arra gondoltam hogy miért ne töltsek le rá egy magyarítást? Ezért felmentem a Magyarítások Portálra, ahol már letöltöttem egyszer egy másik játékhoz egy magyarítást, ami működött is. A Far Cry 3-hoz is letöltöttem az ott lévő magyar nyelvet, ami le is töltődött és kiírta hogy mostmár lehet magyar nyelven játszani a játékot. Viszont amikor beléptem már nem az angol, esetleg magyar nyelv fogadott, hanem valami teljesen más, számomra ismeretlen nyelv. A Google fordító szerint cseh, de nem tudott lefordítani semmit. Már sikerült kiböngésznem a beállításokat és azon belül a nyelveket, de hiába állítom át a nyelvet (amiről fogalmam sincs hogy milyen nyelv lehet) ugyanúgy egy ismeretlen nyelv fogad. Az látszik hogy változik a nyelv, de sajnos ugyanúgy nem értek semmit és már nem nagyon tudom hogy mit csináljak hogy megjavuljon. Nekem már az angol nyelv is tökéletes. Szóval aki tud segíteni annak előre is köszönöm a válaszát!

2021. ápr. 26. 19:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Vedd meg, ne letöltsd, és akkor nem lesznek ilyen hibák. Valszeg valami rejtett kód a crack-ben az, ami ezt okozza.
2021. ápr. 26. 20:47
 2/14 anonim ***** válasza:

[link]

Itt az eredeti

2021. ápr. 26. 20:49
 3/14 anonim válasza:
Nekem régen orosz nyelv jelent meg mindig. Lehet neked is ugyanaz okozza a problémát. Amikor a telepítést elindítod ott is vannak beállítások amiben a nyelv el van állítva. Azt ha átállítod akkor lehet jó lesz.
2021. ápr. 26. 21:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Első én Steamen vettem meg amikor még akciós volt. Az rontotta ezt el hogy letöltöttem a "magyar" nyelvet, addig tökéletesen ment a játék angol nyelven.
2021. ápr. 26. 22:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Második tudom azt vettem meg :)
2021. ápr. 26. 22:34
 6/14 A kérdező kommentje:
Harmadik nekem eredetileg jó volt, akkor lett gond mikor letöltöttem a "magyar" nyelvet.
2021. ápr. 26. 22:35
 7/14 anonim ***** válasza:
akkor lehet a fordítással volt valami baj. Egy sérült fájl esetleg, vagy direkt hibás fordítás
2021. ápr. 26. 22:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Értem és akkor hogyan tudnám megoldani a problémát?
2021. ápr. 27. 07:27
 9/14 anonim ***** válasza:
telepítsd újra, de a direkt hibás fordítást sehogy. Szedd le máshonnan
2021. ápr. 27. 14:12
 10/14 A kérdező kommentje:
És hogyan tudom úgy letörölni a játékot hogy újra kelljen telepíteni az egészet a Steam könyvtárból?
2021. ápr. 27. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!