Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Crysis lényegében egy...

A Crysis lényegében egy lopakodsós játék akarna lenni?

Figyelt kérdés

A rambózás totál nem működik, mert a fegyverek rángatnak össze vissza, iszonyat pontatlanok. Plusz az ellenfél iszonyatosakat sebez. A fedezék mögül lődözés sem igazán működik, mert kidugod a fejed hogy kilőj valakit, és már szétsoroztak.

A Cloak ideje iszonyatosan limitált, a stealthkill gyakorlatilag nem létezik a játékban, mert bármikor próbálnál stealthbe ölni ellenfeleket, egyből érszre vesznek.

Valaki aki nagy Crysis fan bagy szakértő, felvilágosítana, mert én nagyon nem értem ezt a játékot. :D

2021. ápr. 26. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig lehet benne Rambozni is simán :D Gyakorolni kell aztán akkor emgy a célzás.
2021. ápr. 26. 17:41
 2/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
20%
Távcsöves íjjal azért elég jól lehet aratni :) Igaz az Crysis 2. Ha nyíltan lövöldözni akarsz, akkor armort használj. Ha sniperkedni, akkor arra is volt valamelyikben egy stance. Stealthben is nem árt hátulról/oldalról/felülről közelíteni.
2021. ápr. 26. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Hát a Crysist csak géptesztelésre használtam régen...másra nem is igazán jó.

Ha már valami élményt keresek (az sem nagy durranás),de inkább egy Far Cry-t veszek elő ugyan az az engine csak sokkal újabb.

2021. ápr. 26. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a legnehezebb nehézségen játszol, akkor végig kell lopakodnod, mert máshogy nem tudod végigvinni. (Legalábbis a 2. részt.)
2021. ápr. 26. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi értelme az álcának benne. Simán kiszúrnak álcával is+ha lősz egyet hangtompítós fegyverrel lemegy a ruha energiája és kikapcsol az álca fuck logic. :D
2021. ápr. 26. 19:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát megnyugodtam hogy nem csak én vagyok béna hozzá, hanem mások is érzékelik ezeket.

Annó mikor ez a játék menő meg etalon volt, akkor nem tudtam vele játszani, mert nem volt erős gépem, de most úgy döntöttem pótolok. Elkezdtem az 1-et, de annyira bosszantott hogy semmi nem működik úgy benne ahogy kéne, hogy ráhagytam. Utána rámentem a 3-ra azt egy füst alatt végig is vittem. Ott már normális módon működnek valamennyire a játékmechanikák.

Most küzködök megint az 1-el, mert am érdekel a sztori.

De nekem olyan érzésem van, hogy ez csak azért volt olyam menő játék annó az első Crysis, mert az akkori korhoz képest bika volt a grafika, meg menő voltál ha volt olyan erőgéped ami elvitte. Amúgy meg a az egész játékmechanika iszonyatosan tré, és semmi nem használható normálisan benne, csak szenvedsz. :D

2021. ápr. 26. 19:09
 7/7 TR75 ***** válasza:
100%

Én szeretem a Crysist. Felváltva kell a lopakodást, a tereptárgy mögé bújást és a rambózást csinálni.

Amúgy lopakodó módban sem vagy láthatatlan, csak sokkal nehezebben tudnak kiszúrni a gaz észak-koreaiak.

Én inkább azt a taktikát alkalmazom a legtöbbször, hogy lopakodom, megpróbálom egyesével leszedni az ellent úgy, hogy a lövés előtti pillanatban kikapcsolom az álcázást, utána gyorsan vissza, és azonnal elmozdulok valamerre (ha kiszúrnak a lövés közben, esélyem van eltűnni a szemük elől).

2021. ápr. 27. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!