Steam miért fogja vissza 15 napig a CSGO piaci ajánlataimat?!
Tegnap aktiváltam a Steam guardot, erre azt kapom, hogy 15 napig visszafogja.. Ez aztán krva jó, rohadtul nem ezért aktiváltam be.
Bekapcsolok egy erősebb védelmet aztán én nekem kell várakoznom (steamlogic)

Az a logika benne, hogy ha valaki ellopta volna a fiókodat és beaktiválta volna a Guard-ot, akkor ne tudja azonnal eladni vagy elcserélni a cuccaidat. Az első aktiváláskor egy új eszközön ezért 15 napig fel van függesztve mindent, pontosan a te érdekedben és védelmedben ('steam logic').
Nyugodtan visszavehetsz az arcodból, mert fogalmad sincs mi miért van, de azonnal fel vagy háborodva és szitkozódsz. Fordított esetben ha vinnék az egész raktáradat, akkor meg sírva jönnél kérdezni, hogy mi az hogy téged megloptak, miért nincs normális védelem az oldalon. Ezért.

Buta? xD vennék egy skint, de el szeretnék adni egyet aztán várhatók vele egy csomó időt. Ilyen Keydrop szrságra nem megyek fel amúgy sem, ha meg ennyien fel akarják törni a steam accountom hobbiból az a Valve szégyene.
Szerintem 2021ben tarthat ott a Steam, hogy a felhasználóra bízza a dolgokat, legfeljebb ha meglopnak okultam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!