Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW, TBC, 2v2 aréna, 2000+...

WoW, TBC, 2v2 aréna, 2000+ rating megszerzése ?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne, hogy mi a véleményetek ? Mennyire nehéz most egy privát TBC (Endless.gg) szerveren elérni a 2000 +-os rétinget?

Nagyon ügyesnek kell lenni, vagy szerintetek egy átlagos képességű játékos is eltudja érni, ha keményen gyakorol és küzd ? Sl / SL lockal szeretném elérni, azzal talán könnyebb.

Egy jó közepes játékosnak tartom magam, úgy azért használok macrokat, felhunteremmel dispellezem magam és a körülöttem lévőeket stb, de néha még belefutok abba, hogy hirtelen nem találok 1-1 spellt. Illetve sajnos human lockal vagyok aminek a racialja nem a legjobb, bár talán nem ezen múlik a dolog.

2021. ápr. 24. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Az aréna két dologról szólt mindíg is kiegtől függetlenül. Helyzet felismerés és a megfelelő pozíció.
2021. ápr. 25. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Tisztelvtárs?
2021. máj. 15. 14:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Kicsi a világ XD.

Igen. Valaki az élet kérdéseire keresi a választ ezen az oldalon, én azt, hogy hogyan lehetek jobb az arénában.

2021. máj. 15. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!