Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » WoW TBC. PVP és PVE szerverek...

WoW TBC. PVP és PVE szerverek között mi a fő különbség?

Figyelt kérdés

Hamarosan jön eredetire a TBC classic, ami miatt erősen gondolkozom, hogy visszatérek a játékhoz. Alapból ellettem volna az endless wow-on (tbc privát szerver), de feltételezem, az eredeti wow miatt el fog néptelenedni.

Az lenne a kérdésem, hogy hogy működik egy PVE szerver? Annyi a különbség, hogy a mapon bárhol kilehet kapcsolni a pvp-t (kék színűre váltom a nevem) és ennyi? Vagy van más is amiről nem tudok ?

Ugye bg-zni és arénázni ugyanúgy lehet azokon is ?

2021. márc. 3. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:

pve - player versus enviroment orientált a játék és a játékosok zöme

pvp - player versus player orientált a játékosok zöme.

Leegyszerusitve: Egy pvp szerveren elobb találsz aréna társat, rated battleground teamet és pvp guildet mintha raidelni akarnál.

Pve szerveren meg hamarabb találsz raid és dungeon teamet akikhez csatlakozhatsz, mintha aréna partnert keresnél 2v2 re.

A ketto nem zárja ki egymást, de ez egy jó irányadó, ha választani akarsz, hogy téged melyik aspektusa érdekel jobban a játéknak.

2021. márc. 3. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy fontos különbség van: PVE szerveren az ellenség területén bármikor rád támadhat egy ellenséges játékos, de máshol csak akkor, ha ezt engedélyezed (illetve ha a saját területeden valakit megtámadsz, visszatámadhat). PVP szerveren a semleges területeken is bármikor megtámadhatnak.
2021. márc. 3. 15:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem ! Köszönöm a válaszokat, ennyit akartam tudni. Akkor nagyjából hasonlóan gondoltam. Mindkettő érdekel, bár inkább pvp-s vagyok, de ahhoz már nincs kedvem, hogy fejlődés közben valami idióta 70-es azzal szórakoztassa magát, hogy mekkorákat kritel a fire mageje, egy lvl 30-as warriorba ... :D Öregszem és már nem annyira jók az idegeim mint régen. Illetve vonz a gondolat, hogy pve gearben pve talenten is tudjak farmolni.
2021. márc. 3. 21:19
 4/7 anonim válasza:

Endlessre most jött új realm, most nagyon pörög!

Csúcsidőben szerintem 3000 ember minimum van fent.

2021. márc. 7. 09:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Váo ! 3k Ember ? Csak maradjanak is a playerek :D . Lehet látézek akkor, köszönöm, hogy írtál ! :)
2021. márc. 9. 09:21
 6/7 anonim válasza:

Chaten szokott alli oldalon 900 körül lenni, hordásoknál meg 1600. Mindezt az esti csúcsidőben.

S ugye nem mindenki lép fel chatre.

2021. márc. 9. 19:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül az atlantis szerver karazahan szerverére mentem, mert viszonylag elfogadható az alli horda közötti inbalance. Illetve 3x rate van mindenkinek, ami picit közelít a régi taurihoz. Picit nosztalgiából is játszok :D
2021. márc. 9. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!