Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékok tudják lekötni...

Milyen játékok tudják lekötni az embert hosszú távon?

Figyelt kérdés
Természetesen PC játékokról van szó. :D

2021. ápr. 24. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azok, amik érdekelnek és így mindig leülsz vele játszani.
2021. ápr. 24. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amiket élvezel, amik érdekelnek.
2021. ápr. 24. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kiskoromban simán leültem ugyan azok elé újra meg újra, a 90-es években. Mindig ugyanaz történt, ugyan úgy kellett a pályákat megcsinálni, de mégis lekötött. Te tudod téged mi köt le, ha semmi, akkor ez nem a te világod.
2021. ápr. 24. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Általában az online játékok (ahol mások ellen harcolsz, versenyzel), vagy pedig az open-world játékok, ahol nincs cselekményszál (pl. repülőgép, teherautó szimulátor, városépítés).

Egy 8 óra alatt végigtolható single player játékkal nem tudod azért hosszú távon lekötni magad. :)

2021. ápr. 24. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon ember- és játékfüggő, nincs olyan játék, ami mindenkinél ugyanazt váltaná ki. Olyan embereket is ismerek, akik 20 éve játszanak a Counter-Strike de_dust nevű pályáján, és nem unják.
2021. ápr. 24. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

"Egy 8 óra alatt végigtolható single player játékkal nem tudod azért hosszú távon lekötni magad."

Ez 1 baromság már elnézést, én csak a Story miatt játszom a videojátékokkal számát se tudom hányszor játszottam már ki Uncharted 2-t BioShock 1-et amit legutóbb Steam-re is megvettem annyira rossz.

Most éppen a Horizon Zero Dawn-t nyúzom. Nagyon tetszik.

Így a közelmúltból spec nekem csak a Star Wars Jedi Fallen Order nem tesztet annyira, de az is megvan eredetibe.

SP-ben PC-re tudom még ajánlani a Tomb Raider 2013-at. The Darkness 2-t.

Halo Reach-t, Wolfenstein The New Order-t, Dishonored 1-2-t.

Ezeket én szét nyúztam anno. Ma már 3 E-ért megkapod ezeket kulcsként.

2021. ápr. 24. 23:18
 7/8 anonim válasza:
0%
sex játékok
2021. ápr. 26. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem teljesen legyokerez a Warzone, de a bf5 es a hardlane se piskota!
2021. ápr. 27. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!