Spotify fiókomat töröltem?többi lent
Figyelt kérdés
Szóval az volt hogy töröltem a spotify fiókomat, töröltem is és a végén ki írt egy olyat hogy ezzel az email címmel 14 nap múlva újra regisztrálhatsz, tegnap telt le a 14 nap és még mindig nem tudok regisztrálni (azzal az emaillel) mert azt írja ki hogy ahhoz az emailhez már tartozik fiók és hogy jelentkeztek be (pedig már töröltem és le is telt a 14 nap) akkor rányomtam hogy bejelentkezés és akkor meg azt írta ki hogy ehhez az emailhez nem tartozik aktív fiók, szerintetek mit csináljak, vagy valakinek volt esetleg hasonló problémája?2021. ápr. 15. 14:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!