Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Igénytelen zenék a felkapottak...

Igénytelen zenék a felkapottak között?

Figyelt kérdés
Valószínűleg nem sokan fogják a véleményemet osztani, de egyszerűen már idegesít, hogy ilyen igénytelen, trash zenék vannak a youtube felkapottak között, mint pl. missh, burai, t danny stb. (bocsánat, ha rosszul írtam le valamelyik "énekes/rapper" nevét. Erre vevők a magyarok? Miért nincsenek a dallamos, értékkel rendelkezp dalok a tpolistán?

2021. ápr. 2. 21:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Plusz még szét is van autotunozva, szóval ha irl találkozol magával az emberrel, aki énekli a szöveget, meglepődsz, hogy nem is ilyen a hangja a zenében.
2021. ápr. 2. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
5%
Egyetértek, lehetne egyszer egy jó K-Pop az első, nem egy ilyen halotti beszéd és nyekergés.
2021. ápr. 2. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Szép is lenne ha 15+ perces prog számok mennének a rádióban...

Erre van igény, be kell látni és kész.

Akinek másra, az meg szét tud nézni és keresni igényesebb számokat.(bár ez erősen szubjektív kinek mi az igényes, a többség által állított "igényes" számok is elvéreznének az objektív mércéken ezért felesleges is a másféle zenéket lenézni mint amiket nem szeret az ember)

Amúgy régen sem volt jobb a helyzet, csak más volt a trendi.

Mindenhol meg nem nyerhetnek ezek a számok sem, Tool 2 éve konkrétan a popzenei albumokat is otthagyta pár versenyen:

[link]

"Erre vevők a magyarok?"

Általánosítani is hülyeség, King Crimson hallgatóhoz van szerencsém legalább?

2021. ápr. 2. 23:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy jött le az nektek az írásomból, hogy a klasszikus zenét szeretem...
2021. ápr. 3. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Funktasztikus Youtube ÖSSZES videóját törölték......
2021. máj. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!