Megéri még PS4-et venni?
Figyelt kérdés
Nem játszanék sokat vele, de a régi vagy a most kijött játékokat szívesen kitolnám rajta. Tudom, hogy már kijött az PS5, de nem tudnám kihasználni a lehetőségeit és nagyon drágák lesznek az új játékok is :/2021. ápr. 14. 12:34
2/9 anonim 

válasza:

mivel az új játékok, ami csak ps5 elérhető lesz még jó 1-3 évvel odább vannak, simán. Sok játékot nem is játszhatsz PS5-ön, csak PS4-en, mert nincs átportolva.
3/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam lesz visszafelé kompatibilitás..
2021. ápr. 14. 16:10
4/9 A kérdező kommentje:
De köszönöm a választ mindenkinek. Ment a zöld kéz
2021. ápr. 14. 16:11
5/9 anonim 

válasza:

Persze, még simán megéri. Főleg, hogy egyszerűbb beszerezni, mint egy PS5-öt.
6/9 anonim 

válasza:

Most is van, de nem minden játék lett átportolva PS5-re, rengeteg van amit jelenleg csak PS4-gyel tudsz játszani.
7/9 anonim 

válasza:

8/9 anonim 

válasza:

Azért írtam korábban, hogy van, de nem sok, így megéri a PS4.
9/9 anonim 

válasza:

Simán. Mikorra halandó ember simán meg tud venni egy ps5-öt addigra valszeg jönnek a pro verziók .Addig az uj játékok nagy része még elérhető lesz ps4-en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!