Vannak olyan ingyenes játékok, amikbe érdemes időt fektetni?
Figyelt kérdés
Bármilyen műfajú lehet és bármilyen gépigényű, nem gyenge a gépem. Sok játékok vettem mostanában és már nem akarok többet költeni.2021. ápr. 14. 11:50
2/7 anonim válasza:
Nem játszottam a Genshin Impact-el, de egy videós akit követek, és elég sokat tolta vele mondta, hogy ugye ingyenes, de ha nem teszel bele pénzt, akkor egy idő után csak kínszenvedős grind-olás az egész.
3/7 anonim válasza:
Szerintem mobilra vagy Pc-re a Supercell játékokba érdemes időt fektetni,mert ingyenes,és totál nem PayToWin.De jó lenne,ha küldöd,milyen típusú játékot szeretsz!Légyszi írd meg ide,akkor talán jobban tudok segíteni;)
4/7 anonim válasza:
Ha sok játékot vettél, miért nem azokkal játszol?
PC-n steamben beírod hogy free és rengeteget ki fog dobni.
5/7 A kérdező kommentje:
3-mas, legfőképpen autóversenyzős játékokra gondolok.
2021. ápr. 15. 12:43
6/7 anonim válasza:
Ok,akkor pl. Real Racing,Hill Climb 2 szerintem a legjobb..
3-mas vagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy kizárólag pc-re gondoltam.
2021. ápr. 16. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!