Rockzenélésbe érdemes időt/energiát fektetni?
Igazából semmi más nem érdekel csak a gitározás és a zene. Ha valami szakmát választok, azt max azért, hogy megéljek belőle.
Kb 10 éve az álmom, hogy alapítsak egy érdemleges együttest.
4 éve gitározom és elég jó szintre el is értem, eddig az együttes alapítással nem foglalkoztam túlságosan.
Kérdésem, hogy érdemes-e az energiát belefektetni, hogy egy olyan együttest alapítsak, aminek híre is lesz és akár megélhetés gyanánt is szolgáljon?
Illetve mennyi idő szükséges hozzá?
21F
szeva rockpajtás ! :D
Hát nekem ez az életem. ÉS én nem műrocker vagyok, amíg élek rocker leszek.
Az a nagy bajom más nem éltet, egy darab szakma nincs, ami érdekelne a MO listájából....
Csak a zene és semmi más.
Sokan mondják hiába játszok olyan szépen, koldulni fogok majd, mert senkit nem érdekel hogy gitározom.
De szeretném keverni azért a sikerrel is kicsit. De persze a zenéért játszom, de eredményt is akarok.
Gondolom ez rengeteg idő lesz, míg eljutok a bandámmal egy szintre.
Nem akarok sem mérnök, sem informatikus (még ha valamennyire benne is vagyok) sem pincér, sem szakács sem asztalos sem más nem lenni.
Lehet szégyen, de ha szívemre teszem a kezem semmi sem fogott meg az életem során, és bárhol kérdeztek na de mi akarsz lenni, mindig azt mondtam, zenész.
kockázatos életfelfogás, de szerintem megpróbálom.
Nem tudom leélni úgy az életem, hogy olyasmit csinálok, amit nem szeretek, és a zenélésen kívül minden ilyen lenne...
Én csak annyit szeretnék javasolni/kérni, hogy ha megvalósul a banda, akkor ne angol nyelvű szövegekben utazzatok.
Ez most tényleg csak az én véleményem, de én annyira gagyinak meg arcoskodásnak, pózerkedésnek érzem amikor egy magyar emberekből álló magyar banda, angol nyelvű dalokat ír.
Magyarul sokkal több emberhez tud szólni a zenéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!