Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam külső SSD-ről miért nem...

QvanyadatMDRTR kérdése:

Steam külső SSD-ről miért nem érzékeli a játékokat néha?

Figyelt kérdés
Samsung SSD T7 500 GB, Asus ROG gép, 3.0 USB bemenet. Minden tök jól működik, néha a Steam is, de néha meg nem érzékeli, hogy ott a játék, és nem értem miért nem. Mert néha meg igen. És mikor így nem érzékeli, akkor úgy csinál, hogy telepítést ajánl fel. Aztán random jó. De ma pl egyáltalán nem érzékelte egész nap. Mitől lehet ez?

2021. ápr. 12. 22:12
 1/3 A kérdező kommentje:

bocs, most találtam egy lifehacket hozzá, szóval:

ha az asztalon megpróbálom elindítani a játékot, majd a telepítés helyének kiválasztom a külső ssd-t ahova fel vannak telepítve, kijelölöm, majd mégsézem, akkor hirtelen felismeri mindet és lehet játszani. Na de ha elmarad a k ijelölés, akkor pl nem, mert a kérdés előtt próbáltam ezt, hátha így felismeri, és a kijelölés nélkül nem ismerte fel.

Na de ha valaki tud erre jobb megoldást, akkor ne tartsa magában! :) köszi!

2021. ápr. 12. 22:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért, mert a rendszer leállítja az SSD-t, ha nem használod.

Vezérlőpult - Hardver és hang - Energiagazdálkodási lehetőségek, a kiválasztott sémánál (pötty) séma beállításainak módosítása - Speciális energiaellátási beállítások módosítása

Ún ablakban alul első: Merevlemez, kinyit, Merevlemez kikapcsolása: 0 perc, akkor nem kapcsol ki.

Lejjebb USB beállításai: -> USB szelektív felfüggesztés beállítása -> Letiltva.

[link]

2021. ápr. 14. 10:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Megnézem! :)

Azonban miután amit írtam, azután nem kapcsol ki, vagy nemtom, akkor már jó, egészen addig, amíg a külsőket bedugva kapcsolom ba a gépet. Ha úgy kapcsolom be a gépet, hogy nincs bedugva az SSD akkor megint az van, ami a kérdés. Szóval sztem itt valami más a megoldás, de ez is hasznos infó és köszönöm! :)

2021. ápr. 15. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!