KoTor 2-ben a Tralis sarkvidékére menekülő animáció után elsötétül és nem akar tovább elindulni. Mit tegyek?
Valamikor 2015-ben volt már erről kérdés, de arra nem jött érdemi válasz. A probléma ugyanaz:
"Miután elmenekültünk a Tralis sarkvidékére az űrkomppal,látjuk, hogy két HK droid beszélget, hogy sikerült meglépnünk, stb. Az ezt követő videó, amikor landolunk a komppal, viszont nem indul el, hanem fekete képernyő jelenik meg. Elmentem itt, betöltöm, és ugyanott állok hangárban, csak a csapattársam már Atris."
Ami fontos:
A játék eredeti.
A PC-m megfelelő (eddig el se jutnék, ha nem így lenne)
Nincs fent TSLRCM 1.8 mod, nem is tervezem, a steam-es értékelések alapján ha felrakom, nem teljesíthető az egyik pálya.
Légyszi segítsen valaki!!!!!!
Tralis? Gondolom Telos akart lenni.
Atris? Mit keresne a csapatban? Az egy dolog, hogy eredetileg bevehető lett volna, de ezt végül elkaszálták. Ha ezt a visszaállító moddal oldottad meg, akkor meg is van a bűnös.
Amúgy nekem nem rémlik teljesíthetetlen pályarész a TSLRCM-ben, pedig pár hónapja játszottam végig, és még az a nyomorult M4-78 is fel volt téve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!