Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Serious Sam 4-ben elfedték...

A Serious Sam 4-ben elfedték a hárpiák melleit és egyesek kiakadtak ezen. Ti mit gondoltok erről? :D

Figyelt kérdés
Itt a link erről a témáról: [link]

2020. máj. 28. 13:46
A kérdező szavazást indított:
Nagyon zavar
Zavar
Nekem mindegy
Nem zavar
Egyáltalán nem zavar
19 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
A szavazás arra a kérdésre vonatkozik, hogy titeket zavar-e, hogy a hárpiák melleit elfedték?
2020. máj. 28. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
16%

Hát igen,egykor (a 80-as években) a nyugati filmek fő jelemzője a pucér nők voltak,most meg egy játékban sem mernek ilyet mutatni mert a végén még durci lessz pár lmbtq+++ aktivista hogy nem lezbik meg tudomisén mik vannak ott.

Látlelet a nyugat haláltusájáról.

2020. máj. 28. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Igazából mindegy, ha ez a legnagyobb örömük az ilyen örült szervezeteknek, hogy egy játékban eltakartatják... amíg a páromét láthatom addig nincs gond. :D
2020. máj. 29. 03:41
 4/5 anonim válasza:
100%
Utólag kiderült, hogy nem lesznek kitakarva, úgyhogy mindenki lenyugodhat. Itt egy kép a Cinematic Trailer-ből. [link]
2020. júl. 10. 06:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Én amúgy is nyugodt voltam és eléggé vicces volt szemlélni, hogy egyesek, hogy kiakadnak ezen. :D Én, ha tudnék szavazni a kérdésre (de saját kérdésre ugye nem lehet), akkor az egyáltalán nem zavarra szavaznék.
2020. júl. 10. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!