WoW-ban mi a chromie-time?
Figyelt kérdés
Az annyit tesz,hogy 1-50es szintig bármelyik kiegészítőben tudok fejlődni és utána mehet a SL +10 szintje?
Hol tudom aktiválni?Vagy kell hozzá egy maxos karakter?
Illetve heirloomokat hányas szinttől érdemes venni új karakternek? Ha elérem a 60-as szintet és úgy veszek heirloomokat akkor egy új karakternél azokat használva addig nem kell cserélnem a geart?
2021. ápr. 4. 00:20
1/4 anonim 

válasza:

10-es szintet ha eléred, kapsz egy küldetést hogy beszélj Chromie-val. Utána választhatsz nála hogy a 10-50 levelinget melyik kiegészítőben szeretnéd.
2/4 A kérdező kommentje:
Kell hozzá egy 60-as kari ugye?
2021. ápr. 7. 20:57
3/4 anonim 

válasza:

Jó kérdés. Nekem már eleve volt 50-es karakterem mikor bejött Shadowlands, szóval nem tudom hogy mennyire működik másként a dolog egy teljesen új felhasználó esetén. Tippre gondolom akkor Battle for Azeroth contentre dob fejlődni?
Esetleg az adventure guide-ot nyisd meg, hátha ott felajánlja a Chromie-s küldetést!
4/4 A kérdező kommentje:
Igen,bfa-s küldetésekkel kezdek.Egy 50-es karim van és egy 13-as és annál level 10-nél nem dobta a chromie-t.
2021. ápr. 7. 21:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!