Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft, FPS növelése, hogyan?

Minecraft, FPS növelése, hogyan?

Figyelt kérdés

A minecraft (tört, TLauncher) multiplayerben (sima survival, nem ilyen modolt extra szerver) a fps 20-60 FPS között ingadozik.

A látóhatár 18, viszont ha elytrázok, csak akkor tölti be a chunkot, ha odaértem.

A FPS a minecrafton belül maximálisra van állítva.

Grafika: gyors

Hogyan lehetne növelni a FPS-t, és hogy kicsit gyorsabban töltse be a területeket?

Java 1.8 van, 64 bites. A játéknak 6560MB Ram van adva, 10-30%-a van használatban kb.

Laptopról van szó, tudom nem a legjobb a videókártyája, de a minecraft processzor igényes, úgy hallottam.

Intel I7 8750H 2.20Hz 6 mag

32 GB RAM

GTX 1050 Ti

64 bit Win10

2021. ápr. 2. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Vedd lejjebb a látóhatárt, az rengeteget megesz. 10 is BŐVEN elég az élvezhető játékhoz. A felhők kikapcsolása is segít.
2021. ápr. 2. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Illetve vedd meg eredetibe és jó lesz. :)
2021. ápr. 2. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
A tört minecraft is jól fut, kettes.
2021. ápr. 2. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Sodium mod javít az fpsen, de kell hozzá telepíteni a Fabric Loader modot. Bár nem tudom, hogy ez működik-e TLauncherrel is. Illetve ott van az Optifine nevű mod is, ami önmagában is telepíthető, ez is javít valamennyit az fpsen, plusz sokkal részletesebb beállítási lehetőségeket ad.
2021. ápr. 2. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Fabric működik a Tlauncherrel is.

Optifine és Sodium együtt többet nyújtanak.

2021. ápr. 2. 16:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Optifineom van, de most kipróbáltam a sodiummal, így király! Nagyon köszönöm Srácok!
2021. ápr. 3. 22:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!