Minecraft, FPS növelése, hogyan?
Figyelt kérdés
A minecraft (tört, TLauncher) multiplayerben (sima survival, nem ilyen modolt extra szerver) a fps 20-60 FPS között ingadozik.
A látóhatár 18, viszont ha elytrázok, csak akkor tölti be a chunkot, ha odaértem.
A FPS a minecrafton belül maximálisra van állítva.
Grafika: gyors
Hogyan lehetne növelni a FPS-t, és hogy kicsit gyorsabban töltse be a területeket?
Java 1.8 van, 64 bites. A játéknak 6560MB Ram van adva, 10-30%-a van használatban kb.
Laptopról van szó, tudom nem a legjobb a videókártyája, de a minecraft processzor igényes, úgy hallottam.
Intel I7 8750H 2.20Hz 6 mag
32 GB RAM
GTX 1050 Ti
64 bit Win10
2021. ápr. 2. 11:58
1/6 anonim 

válasza:

Vedd lejjebb a látóhatárt, az rengeteget megesz. 10 is BŐVEN elég az élvezhető játékhoz. A felhők kikapcsolása is segít.
2/6 anonim 

válasza:

Illetve vedd meg eredetibe és jó lesz. :)
3/6 anonim 

válasza:

A tört minecraft is jól fut, kettes.
4/6 anonim 

válasza:

Sodium mod javít az fpsen, de kell hozzá telepíteni a Fabric Loader modot. Bár nem tudom, hogy ez működik-e TLauncherrel is. Illetve ott van az Optifine nevű mod is, ami önmagában is telepíthető, ez is javít valamennyit az fpsen, plusz sokkal részletesebb beállítási lehetőségeket ad.
5/6 anonim 

válasza:

Fabric működik a Tlauncherrel is.
Optifine és Sodium együtt többet nyújtanak.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Optifineom van, de most kipróbáltam a sodiummal, így király! Nagyon köszönöm Srácok!
2021. ápr. 3. 22:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!